Libnet.ro
UNICEF

08:15

Daniel Zamfir: Senatul ii va trimite lui Klaus Iohannis o propunere pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu

Hotnews Hotnews,
 Daniel Zamfir: Senatul ii va trimite lui Klaus Iohannis o propunere pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, sa ii trimita lui Klaus Iohannis propunerea pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu din functia de presedinte al Consiliului Concurentei, in urma anchetei parlamentare care arata ca ROBOR a fost manipulat, a anuntat senatorul ALDE Daniel Zamfir, la finalul sedintei de luni a conducerii Senatului. continuă pe Hotnews

DANIEL ZAMFIR: Propunerea de demitere a presedintelui Consiliului Concurentei ii va fi trimisa lui Iohannis

Biroul permanent al Senatului a aprobat astazi raportul Comisiei economice, in urma anchetei privind o eventuala manipulare a ROBOR, prin care se cere demiterea presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, propunere care urmeaza sa fie trimisa sefului statului, a anuntat astazi presedintele comisiei, Daniel Zamfir.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Ce il deranjeaza pe Klaus Iohannis la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca atat presa, cat si politicienii contribuie la demonizareaUE. Daca deschizi astazi un ziar sau te uiti la televizor, uneori auzi si vesti bune, dar,.

Reactia judecatorului CCR inlocuit de Klaus Iohannis

Numire controversata facuta de presedintele Klaus Iohannis la Curtea Constitutionala. Seful Statului a semnat decretul de numire in functia de judecator la Curtea Constitutionala pentru Simina Tanasescu.

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, tur de forta in campanie. Planul de ultima ora al Presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va merge la mitingurile PNL din Bucuresti si din tara. Cu o zi inainte de summitul european, presedintele va participa la o sedinta a Biroului Executiv al PNL, organizata chiar la.

Premierul Dancila i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis inainte de Paste

Premierul Viorica Dancila i-a trimis inainte de Paste presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cere sa motiveze respingerea celor trei ministri propusi. Nu a primit insa niciun raspuns nici in ac.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Simina Tanasescu, numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Elena-Simina Tanasescu este numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )