Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noul ambasador al SUA la Bucuresti propus de Donald Trump, audiat in Senatul american

Adevărul Adevărul,
Noul ambasador al SUA la Bucuresti propus de Donald Trump, audiat in Senatul american

Adrian Zuckerman, de profesie avocat, a fost propus de Donald Trump pentru functia de ambasador al SUA in Romania. Acesta urmeaza sa fie audiat joi de comisia de politica externa a Senatului american. continuă pe Adevărul

Adrian Zuckerman, la un pas de a prelua postul de ambasador SUA la Bucuresti Va fi audiat in comisia de politica externa a Senatului

Adrian Zuckman este la un pas de a prelua stafeta de la Hans Klemm la ambasada SUA la Bucuresti. Propus de presedintele Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania, acesta va fi audiat joi, pe 20 iunie, in comisia de politica externa a Senatului SUA, in vederea avizului.

SUA: Donald Trump in urma lui Joe Biden, intr-un sondaj de opinie privind intentia de vot

Presedintele Donald Trump este pe locul sase, in urma a cinci democrati, intr-un sondaj de opinie privind intentia de vot a americanilor la alegerile prezidentiale din 2020, in fruntea caruia se situeaza democratul Joe Biden, informeaza AFP citat de Agerpres.

Donald Trump, scos din sarite de seful sau de cabinet: A tusit in mijlocul raspunsului meu. Daca vrei sa tusesti, paraseste camera (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a fost deranjat ca seful sau interimar de cabinet a tusit in timp ce acorda un interviu, astfel ca i-a reprosat acest lucru in fata camerelor de filmat, potrivit.

Donald Trump acuza The New York Times de tradare: Sunt capabili sa faca, sau sa spuna orice, fara sa se gandeasca deloc la consecinte Ce articol a provocat furia presedintelui

Presedintele american Donald Trump a acuzat publicatia The New York Times de tradare, pentru ca a publicat un articol in care afirma ca SUA intensifica atacurile cibernetice impotriva Rusiei, relateaza.

Tara lui Donald Trump va exista in curand: nu o gasesti in Statele Unite ale Americii

Israelienii ii sunt datori vanduti lui Donald Trump. Din momentul in care a ocupat postul de presedinte al Statelor Unite ale Americii, Trump a recunoscut suveranitatea Israelului asupra mai multor teritorii. Pe 25 martie 2019, Donald Trump a facut un alt gest menit sa incurajeze atitudinea agresiva a liderilor Israelului in raport cu Palestina. La .

Donald Trump, atac la primarul Londrei: Sadiq Khan este o rusine nationala

Presedintele american Donald Trump l-a criticat din nou sambata pe primarul Londrei, Sadiq Khan, afirmand ca acesta este un dezastru si ca ar trebui sa demisioneze urgent, dupa ce doi tineri au fost ucisi si alti trei barbati au fost raniti la Londra vineri, in mai putin de 20 de ore, informeaza agentiile internationale, citate de Agerpres.

Presedintele Donald Trump isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

Astazi este ziua de nastere a lui Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii. Fostul mag.

Presedintele american implineste astazi 73 de ani. Modurile extravagante in care Donald Trump si-a sarbatorit ziua de nastere in trecut

Presedintele american Donald Trump implineste astazi 73 de ani, devenind doar cel de-al doilea lider de la Casa Alba care atinge aceasta varsta in timpul mandatului, potrivit metro. co. uk.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )