Libnet.ro
UNICEF

20:30

Senatul a adoptat tacit un proiect prin care se elimina toate pensiile speciale

Hotnews Hotnews,
 Senatul a adoptat tacit un proiect prin care se elimina toate pensiile speciale

Senatul a adoptat tacit, miercuri, un proiect de lege care abroga prevederile cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor, diplomatilor, functionarilor parlamentari, personalului auxiliar din instante si Avocatului Poporului, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Senatul a adoptat tacit un proiect care elimina pensiile speciale ale parlamentarilor

Senatul a adoptat tacit, astazi, un proiect de lege care abroga prevederile cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor, diplomatilor, functionarilor parlamentari, personalului auxiliar din instante si Avocatul Poporului.

SENAT: Proiect privind obligativitatea instructajului postnatal, adoptat tacit

Senatul a adoptat tacit, in sedinta de plen de astazi, o propunere legislativa privind obligativitatea instructajului postnatal.

Kendall Jenner 20 de tinute prin care s-a vazut aproape tot

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, este extrem de indrazneata atunci cand vine vorba despre tinutele pe care alege sa le poarte si prin care adesea i se vad nurii. Iata 20 dintre cele mai sexy tinute purtate de ea de-a lungul vremii.

Florin Iordache, despre Ordonanta de Urgenta prin care PSD vrea sa i dea termene lui Iohannis de revocare si numire a unor ministri: Va avea fi 3-5 zile pentru a semna revocarea si 5-6 zile pentru numire

Ordonanta de Urgenta care il va obliga pe presedinte sa ii revoce sau sa ii numeasca pe ministri intr-un anumit interval de timp va prevedea un termen de 3-5 zile pentru revocare si un termen de 5-6 zile pe care seful statului il va avea la dispozitie pentru a accepta propunerile premierului pentru numirea unor ministri, a declarat luni seara deputatul PSD Florin Iordache. El a precizat ca Ordonanta va fi adoptata cel tarziu saptamana viitoare.

Tariceanu despre o OUG prin care sa se impuna presedintelui un termen pentru numirea ministrilor: Probabil ca se poate

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Guvernul ar putea probabil sa dea o ordonanta de urgenta care sa prevada un termen pentru seful statului privind numirea ministrilor pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )