Libnet.ro
UNICEF

00:06

Senatul vrea mai multi bani pentru 2019

Hotnews Hotnews,
 Senatul vrea mai multi bani pentru 2019

Plenul Senatului a adoptat luni o hotarare prin care bugetul institutiei pe anul 2019 este stabilit la suma de 241. 000 de lei, in crestere cu aproape 25% fata de anul in curs. continuă pe Hotnews

Adevaruri Ascunse. Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa ai mai multi bani

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri Ascunse o serie de superstitii de care ar trebui sa tinem cont pentru a avea mai multi bani. Geanta sau portofelul nu se tin pe masa de mancat. Geanta nu.

Liberalul Ionel Danca: Nu Guvernul creste salariul minim, ci economia privata care trebuie sa scoata mai multi bani pentru plata acestor salarii. Nu Dancila sau Dragnea aduc bani de-acasa

Liberalul Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca economia privata va fi cea care va trebui sa scoata mai multi bani din buzunar pentru a acoperi plata salariilor.

Business report: Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim: elimina o categorie care urma sa primeasca bani mai multi; Alba-neagra cu autostrada de centura a Capitalei; De ce si pierde Romnia creierele. Suntem tara cu cel mai mare procent de

Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim: elimina o categorie care urma sa primeasca bani mai multi. Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim brut lunar, acesta urmand sa nu mai fie ridicat la 2. 350 lei. Litrul de benzina a ajuns la 5 lei! Pretul fara taxe s-a micsorat cu peste 22% intr-o singura luna, cel cu taxe coborand doar cu 11% pentru ca statul incaseaza 55% din pretul la pompa. Scaderea cotatiilor internationale.

Ministerul Muncii: Nu mai sunt bani de pensii pentru decembrie. E o situatie normala

Ministerul Muncii a ramas fara bani pentru plata pensiilor in luna decembrie si a cerut Guvernului sa suplimenteze fondurile alocate institutiei.

Imperiul contraataca? Presedintele Macron a avut o intalnire cruciala cu mai multi lideri francezi, inainte de discursul catre natiune privind criza vestelor galbene

Emmanuel Macron, presedintele Republicii Franceze, a avut, luni, o serie de consultari cu mai multi parteneri sociali, precum si cu responsabili politici, inaintea unei declaratii cruciale pe care o va face ca.

Elicopterul s-a PRABUSIT! Natiunea e in DOLIU: Mai multi OFICIALI au MURIT...

Un elicopter la bordul cauia se aflat mai multi oficiali s-a prabusit duminica, in Sudan. Cel putin sapte oficiali si-au pierdut viata in timp ce alti oameni au fost raniti, informeaza.

Elicopter PRABUSIT in Sudan: Mai multi OFICIALI au murit

Un elicopter la bordul cauia se aflat mai multi oficiali s-a prabusit duminica, in Sudan. Cel putin sapte oficiali si-au pierdut viata in timp ce alti oameni au fost raniti, informeaza.

Traian Basescu: Cel mai bun moment pentru motiune a trecut (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca, din punctul sau de vedere, a trecut cel mai bun moment pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Distanta e.

Senatul a avut in acest an un buget aprobat de peste 180 de milioane de lei si tot nu i-a ajuns. Cati bani vrea pentru 2019

Plenul Senatului a adoptat o hotarare care prevede ca bugetul institutiei pe 2019 va fi de 241. 000 de lei, in crestere cu aproape 25% fata de anul in curs, noteaza Agerpres. in 2018, Senatul a avut un.

PREVIZIUNI pentru 2019: Focul va porni de la Sud... Ce se va intampla, in Romania, in perioada urmatoare (GALERIE FOTO)

Cateva previziuniinspaimantatoare au fost facute pentru Romania, dar si pentru alte catevatari. Astrologul Ioan Burculet este cel care a prezis ce se va intampla in anul 2019 cu tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )