Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Sova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, dupa ce s-a predat politistilor

Antena3 Antena3,
Dan Sova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, dupa ce s-a predat politistilor

Fostul ministru al Transporturlor Dan Sova a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Procurorii DNA au cerut majorarea sentintei de trei ani pentru. continuă pe Antena3

UPDATE Dan Sova, condamnat definitiv la 3 ani de nchisoare cu executare n Dosarul CET Govora. Fostul senator s-a predat la Politie

Instanta suprema l-a condamnat pe fostul senator Dan Sova la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul CET Govora, in care este acuzat de trafic de influenta. De asemenea, Mihai Balan, fostul director al CET Govora a primit munca in folosul comunitatii. 10: Dan Sova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, dupa ce s-a predat politistilor. Sova urmeaza sa fie incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Dan Sova a fost ridicat cu duba politiei si dus la Penitenciarul Rahova. Fostul ministru PSD a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

Dan Sova a fost ridicat de politisti si dus la Penitenciarul Rahova unde urmeaza sa efectueze pedeapsa de 3 ani de inchisoare pe care a primit-o miercuri in dosarul CET Govora. Fostul ministru al.

Dan Sova a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in Dosarul CET Govora

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a decis condamnarea lui Dan Sova la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Fostul ministru a fost condamnat la 3 ani de inchisoare si in.

Dan Sova, condamnat definitiv

Fostul senator Dan Sova a fost condamnat astazi de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul CET Govora, in care este acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura. Decizia este definitiva.

Fostul ministru Dan Sova merge la inchisoare. Prima sa reactie

Fostul senator Dan Sova a fost condamnat miercuri de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul CET Govora. Sova este acuzat ca a luat mita 100. 000 de.

Dan Sova, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturlor Dan Sova a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Procurorii DNA au cerut majorarea sentintei de trei ani pentru.

Dan Sova, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Dan Sova a fost condamnat miercuri la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Decizia magistratilor de la inalte Curte de Casatie si Justitie este definitiva, informeaza B1.

Zi decisiva pentru Dan Sova

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova a fost condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza sursele media.

Curtea Suprema ar putea pronunta sentinta definitiva in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Curtea Suprema este asteptata miercuri sa pronunte sentinta definitiva in dosarul CET Govora, dosar in care fostul ministru Dan Sovaa fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Procurorii au cerut o pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )