Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta anunta esecul mitingului PSD: Ce o sa faca acum Daddy? ii trimite acasa pe cei 100.000 de oameni luati cu japca?

B1 B1,
Victor Ponta anunta esecul mitingului PSD: Ce o sa faca acum Daddy? ii trimite acasa pe cei 100.000 de oameni luati cu japca?

Victor Ponta sustine ca mitingul PSD a esuat odata cu amanarea de catre inalta Curte de Casatie si Justitie a sentintei in dosarul lui Liviu Dragnea deoarece, sustine fostul premier, singurul scop al. continuă pe B1

Victor Ponta, oferta publica pentru PSD-istii care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetelor lui Dragnea!

Victor Ponta il lauda pe primarul din localitatea Cavnic, Maramures, care a spus ca PSD-istii care nu vor sa participe la mitingul organizat de Liviu Dragnea sunt amenintati cu pierderea functiei. Ponta le.

Ce mesaj le transmite Victor Ponta celor care vor protesta astazi

Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro Romania, a transmis un mesaj pentru cei care vor protesta sambata, in care spune ca solutia pentru Romania nu este conflictul, ura si dezbinarea, ci unirea si constructia.

Decizia Metrorex privind statia Piata Victoriei, in timpul mitingului PSD

Metrorex a anuntat ca statia de metrou Victorei va fi inchisape perioada desfasurarii mitingului PSD. De asemenea, IGPR anuntamai multe restrictii de trafic. Metrorex informeaza ca, in.

Exclusiv: Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Codrin Stefanescu starneste HOHOTE DE RAS: in ziua mitingului PSD, TOATA CAPACITATEA de transport a Romaniei va fi ocupata! / Silviu Manastire: Aoleo, ce-o sa fie pe AUTOSTRAZI! (VIDEO)

In ziua mitingului PSD, toata capacitatea de transport a Romaniei va fi ocupata, a declarat, pentru B1 TV, social-democratul Codrin Stefanescu. intrebat cati oameni vor veni la mitingul din Piata Victoriei.

Victor Ponta: PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un avertisment extrem de dur. Ponta sustine ca PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei prin infiintarea Fondului Suveran de Investitii si.

Ponta: Gasca din conducerea PSD va fura mai mult decat sovieticii in anii 50. E cel mai mare jaf din istoria Romaniei... (VIDEO)

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind crearea Fondului Suveran de Investitii. Victor Ponta considera ca acesta este cel mai mare jaf din istoria Romaniei. Din 1990 incoace, economia a mai fost.

Procurorul care l-a trimis n judecata pe Victor Ponta n dosarul Turceni - Rovinari pleaca din DNA. Fostul premier vrea sa-l dea n judecata

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheselu, pleaca din DNA, transferul sau la parchetul de pe langa tribunalul Dolj aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din data de 12 iunie, scrie news. ro.

Victor Ponta, despre un posibil scenariu Dragnea-Iohannis in turul doi al prezidentialelor: Voi vota ca in 2000

Victor Ponta a vorbit despre un posibil scenariu Dragnea-Ioahnnis in turul doi al prezidentialelor. intrebat cu cine ar vota, fostul premier sustine ca se va intampla ca la votul din 2000. Daca domnul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )