Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romanii din Italia trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii din Italia trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

ACTUALIZARE 14:00 Sergio Mattarella: Am confirmat sustinerea convinsa a Italiei pentru intrarea Romaniei in Schengen Presedintele Italiei, Sergio Mattarella, a confirmat marti sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Italiei: Sustinem Romania pentru intrarea in Schengen. Romanii din Peninsula trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei,.

De Rossi: Prietenii mei din Italia au pariat pe Belgia

Mijlocasul Daniele De Rossi, titular in nationala Italiei la meciul cu Belgia de la EURO 2016, a povestit ca multi dintre cunoscutii sai din Italia au pariat ca dracii rosii se vor impune la Lyon in fata echipei lui Antonio Conte.

Osteria Francescana din Italia, desemnat cel mai bun restaurant din lume

Osteria Francescana 3 stele Michelin) din orasul italian Modena a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, potrivit listei anuale Worlds 50 Best Restaurants , prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )