Libnet.ro
UNICEF

07:46

A doua sesiune parlamentara ordinara incepe astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A doua sesiune parlamentara ordinara incepe astazi

Camera Deputatilor si Senatul incep, astazi, a doua sesiune parlamentara ordinara a anului, printre prioritatile legislative numarandu-se noua lege a pensiilor, reexaminarea legii off-shore si definitivarea modificarilor la Codul penal si Codul de procedura penala dupa pronuntarea CCR asupra sesizarilor de neconstitutionalitate. continuă pe Ziarul Bursa

Prioritati legislative in noua sesiune parlamentara: Legile justitiei, codurile penale si initiativa Farapenali

Luni, 3 septembrie, incepe a doua sesiune ordinara a Parlamentului, care se va finaliza, conform Constitutiei, inainte de sfarsitul lunii decembrie. Printre prioritatile legislative din aceasta sesiune se numara legea pensiilor, cele trei legi ale.

Noua sesiune parlamentara incepe luni. Legea offshore si rediscutarea Codurilor penale, printre prioritatile coalitiei de guvernare

Noua sesiune a Parlamentului incepe luni, iar printre prioritatile alesilor PSD-ALDE se numara adoptarea noii legi a pensiilor, modificarea legii offshore, legea lobby-ului, infiintarea Autoritatii Nationale.

Noua sesiune parlamentara incepe luni. Legea lobby-ului, legea offshore, rediscutarea Codurilor penale, printre prioritatile PSD-ALDE

Noua sesiune a Parlamentului incepe luni, iar printre prioritatile alesilor PSD-ALDE se numara adoptarea noii legi a pensiilor, modificarea legii offshore, legea lobby-ului, infiintarea Autoritatii Nationale de Interceptari sau a Agentiei Romane pentru Investitii Strategice si Exporturi, precum si adoptarea dupa reexaminare a legilor justitiei si a modificarii Codurilor penale.

Mai sunt disponibile 323 de locuri la buget si 980 cu taxa in cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Dunarea de Jos din Galati

Universitatea Dunarea de Jos din Galati organizeaza cea de-a doua sesiune de admitere pentru ciclul I de studii universitare de licenta, invatamant cu frecventa. Concursul are loc pe baza de dosar, iar candidatii trebuie sa aiba la inscriere diploma de bacalaureat in original.

REZULTATE BAC 2018. EDU.RO afiseaza rezultatele la a doua sesiune de BACALAUREAT

Rezultatele la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro vor fi afisate sambata, pana la ora 12,00.

Cursa pentru sefia DNA incepe astazi

Primii trei procurori declarati admisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie vor sustine, astazi, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )