Libnet.ro
UNICEF

21:45

PNL pregateste revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor: Conduce in topul chiulangiilor, dar si-a incasat drepturile banesti la zi

B1 B1,
PNL pregateste revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor: Conduce in topul chiulangiilor, dar si-a incasat drepturile banesti la zi

Prioritatea numarul unu a PNL in aceasta sesiune parlamentara va fi revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputilor. O spune deputatul Florin Roman intr-un comunicat de presa in care. continuă pe B1

PNL anunta ca va relua demersul revocarii lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

PNL are ca prioritate numarul unu revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si ii solicita liderului PSD sa nu mai chiuleasca de la munca, a transmis deputatul liberal Florin Roman intr-un comunicat de presa.

Stirile ProTV: Presedintele PSD Liviu Dragnea, catre Alex Dima: Vii cu mine n baie?

Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a intrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima daca vine cu el in baie, dupa ce jurnalistul i-a pus intrebari despre fondurile europene.

Liviu Dragnea cheama din nou un jurnalist in baie. Asa se fac interviurile?

Potrivit unui clip realizat de EurActiv, in momentul in care un jurnalist l-a intrebat pe Liviu Dragnea, pe holurile Parlamentului, daca are vreun sentiment de mustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite pana acum, liderul PSD a raspuns, din usa: Asa se fac interviurile, vii cu mine in baie?.

VIDEO Liviu Dragnea, un nou episod n care cheama un jurnalist la baie

Un nou episod in care liderul PSD, Liviu Dragnea, invita un jurnalist la baie a avut loc vineri in Parlament.

Liviu Dragnea, anunt important despre majorarea alocatiilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca in vederea aplicarii amendamentului care prevede ca alocatiile copiilor vor fi majorate incepand cu 1 martie, deficitul bugetului general.

Matteo Salvini, la Ambasada Romniei n Italia: mi amintesc foarte bine de ntlnirea cu Liviu Dragnea si cu Carmen Dan / Daca ne prefacem ca suntem doar o piata economica, fara barbati, fara femei, si mai ales fara copii, Europa nu mai exista

Vicepremierul Italiei Matteo Salvini seful Ligii, extrema dreapta) a fost invitat miercuri la sediul Ambasadei Romaniei la Roma, la o receptie oferita cu ocazia preluarii presedintiei semestriale a Consiliului European. Salvini, care este si ministru de Interne, a vorbit despre comunitatea de romani din Italia, care este bine integrata, despre companiile italiene active in Romania si despre necesitatea ca Europa sa nu isi uite radacinile iudeo-crestine. Legat de contactele avute la nivel oficial cu reprezentantii statului roman, Salvini a amintit intalnirea sa in Romania cu presedintele Camerei Liviu Dragnea, n. r. ) si cu colega mea, ministrul de interne Carmen Dan.

Liviu Dragnea, tot mai nervos:Parca sunt ratusca cu bobocii!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a vrut miercuri sa discute cu jurnalistii pe tema bugetului, explicandu-le nervos ca parca ar fi ratusca cu bobocii.

Liviu Dragnea, iesire NERVOASA in fata jurnalistilor: Hai, ma, ce naiba! Parca sunt ratusca cu bobocii! (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea a avut, miercuri, o iesire nervoasa in Parlament. Seful PSD s-a rastit la jurnalistii care voiau sa ii puna cateva intrebari despre bugetul Romaniei. Hai, ma, ce naiba! Parca sunt.

Lovitura pentru Liviu Dragnea! Un important lider social-democrat A DEMISIONAT din PSD si se inscrie in Pro Romania

Inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Gabriel Ispas, fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, demisioneaza din PSD. Ispas a declarat pentru edupedu. ro ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta Pro.

Cel mai noi victorii ale lui Dragnea din parlament iti arata puterea liderului PSD

Dragnea a inregistrat o serie de victorii importante in ultimele 24 de ore. Liderul PSD a facut legea in Parlament pe parcursul negocierilor pentru legea bugetului pe 2019. Dupa ce taiase semnificativ din bugetul SRI si SPP, Dragnea s-a prezentat la tribuna Parlamentului pe parcursul zilei de joi cu alte cateva idei crete care s-au [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )