Libnet.ro
UNICEF

14:45

Probleme pentru Dragnea. Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final, dupa ce PSD a pierdut majoritate in Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Probleme pentru Dragnea. Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final, dupa ce PSD a pierdut majoritate in Camera Deputatilor

Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final in Parlament, ca urmare a faptului ca PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, forul decizional. Liviu Dragnea inca mai negociaza cu UDMR si cu minoritatile nationale sustinerea proiectului de lege privind majorarea pensiilor, unul dintre obiectivele principale ale PSD in aceasta sesiune. continuă pe Adevărul

Dragnea a ajuns la mana UDMR. Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final, dupa ce PSD a pierdut majoritate in Camera Deputatilor

Legea pensiilor nu mai intra azi la votul final in Parlament, ca urmare a faptului ca PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, forul decizional. Liviu Dragnea inca mai negociaza cu UDMR si cu minoritatile nationale sustinerea proiectului de lege privind majorarea pensiilor, unul dintre obiectivele principale ale PSD in aceasta sesiune.

Lia Olguta Vasilescu: Nu este un proiect pentru amnistie. Legea pensiilor va intra in vigoare cu intarziere

Ministrul Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Editie speciala de la Antena 3 despre faptul ca Legea pensiilor, care va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, va intra in vigoare cu intarziere, dupa ce.

Legea pensiilor ar putea intra la vot in Camera Deputatilor

Legea pensiilor ajungela votul final in Camera Deputatilor. Marti, Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectului. Au fost 14 voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere. Printre amendamentele.

Olguta Vasilescu, despre Legea Pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca era nevoie de aproximativ 200 de miliarde de lei pentru ca Legea Pensiilor sa fie perfecta. Aceasta lege a reusit, prin formula de calcul pe care am.

LEGEA PENSIILOR. Vesti importante despre legea pensiilor pentru milioane de romani

Proiectul legii pensiilor nu va intra, miercuri, in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, asa cum a anuntat cu o zi inainte presedintele Comisiei de munca a Camerei Adrian Solomon, informeaza.

Legea pensiilor, amanata din nou: Coalitia PSD-ALDE nu are voturile necesare pentru a aproba proiectul

Probleme serioase pentru coalitia PSD-ALDE de a mai trece proiectele de lege de Camera Deputatilor. Legea pensiilor mult trambitata de cateva luni a fost amanata din nou miercuri cand trebuia sa fie.

Lia Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Liberalii nu au votat acest proiect

Comisia pentru Munca din Camera Deputatilor a aprobat Legea Pensiilor, iar miercuri intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor. Ministrul Lia Olguta Vasilescu a comentat acest subiect. Comisia pentru.

Legea pensiilor, cea mai importanta lege pentru milioane de romani, a fost amanata din nou

UPDATE - Legea pensiilor a fost amanata din nou. Stirea initiala: Legea pensiilor ajungela votul final in Camera Deputatilor. Marti, Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectului. Au fost 14.

Pensiile ar putea creste mai devreme. Cum se modifica legea pensiilor

Fostul premier Victor Ponta, liderul Partidului Pro Romania, sustine ca a convins parlamentarii sa majoreze punctul de pensie incepand cu 1 ianuarie 2019, in loc de septembrie 2019. De asemenea, el spune ca punctul de pensie se va majora direct la nivelul prevazut pentru anul 2021. Acestea ar fi cateva modificari la legea pensiilor, aprobate in Parlament.

Modificari importante aduse la legea Pensiilor. Romanii isi pot cumpara vechimea

Modificare importanta la Legea Pensiilor. Deputatii din Comisia de Munca au adoptat un amendament prin care romanii isi pot cumpara cel mult cinci ani de vechime pentru a putea iesi la pensie, daca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )