Libnet.ro
UNICEF

08:15

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

inca o umilire-avertisment pentru Romania: Viorica Dancila, convocata la audieri la Parlamentul European

Continua, la un nivel din ce in ce mai inalt si cu urmari deja vizibile in materie de corodare a credibilitatii Romaniei, sirul de evenimente nascute ca raspuns direct la situatia din Romania.

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei.

Surse: Viorica Dancila urmeaza sa fie chemata in Parlamentul European pentru explicatii privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Surse: Viorica Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Evolutia Avon Cosmetics pe piata de cosmetice din Romania in ultimii ani

Avon, lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 560 milioane lei in 2017, a ajuns la un portofoliu de peste 1. 000 de produse, dintre care parfumuri, produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, tenului si parului, precum.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Wizz Air renunta la o cursa din Romania. Ce se intampla cu pasagerii afectati

Operatorul low-cost Wizz Air a anuntat ca renunta la o cursa interna, incepand din luna octombrie. Cursa interna Wizz Air de la Bucuresti la Cluj- Napoca va fi intrerupta dupa data de 26.

Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Persoanele care citesc o carte in autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport in comun gratuit, actiunea fiind initiata cu ocazia Salonului de Carte Bookfest. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )