Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila da azi raportul in fata eurodeputatilor din Parlamentul European. Tema: respectarea statului de drept in Romania

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila da azi raportul in fata eurodeputatilor din Parlamentul European. Tema: respectarea statului de drept in Romania

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Viorica Dancila da azi raportul in fata eurodeputatilor din Parlamentul European. Tema: respectarea statului de drept in Romania

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

LIVE VIDEO Viorica Dancila, la Strasbourg: MCVsi-a ratat misiunea pentru care a fost creat. Nu am venit aici sa dau socoteala

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European, insa fara succes. Mai are o sansa la Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, crezand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Viorica Dancila a fluturat din GENELE FALSE la Parlamentul European: Urmeaza Campionatul International de extensii de gene de la Bucuresti (FOTO)

Viorica Dancila s-a gatit inainte de a merge, miercuri, la dezbaterile din Parlamentul European. Premierul si-a facut din gene evantai, sperand ca astfel ii va convinge pe oficialii UE ca PSD nu incalca.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: in rapoartele MCV nu am vazut nimic despre protocoalele dintre serviciile de informatii si institutiile de justitie

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului European, ca in rapoartele MCV nu a vazut nimic despre incalcarea drepturilor omului si despre protocoalele secrete dintre serviciile de.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul.

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Guvernul a crescut nivelul de trai al romanilor si de aceea romanii il iubesc (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o noua interventie, miercuri, in plenul Parlamentului European, in care a sinut sa le raspunda unora dintre europarlamentarii care au vorbit despre situatia din.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la dezbaterile din plen privind situatia statului de drept din Romania, ca nu a venit sa dea socoteala. Va spun de la inceput ca nu am venit aici sa dau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3418 seconds )