Libnet.ro
UNICEF

23:15

DAN BARNA: Dragnea nu mai are majoritate in Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Dragnea nu mai are majoritate in Camera Deputatilor

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, astazi, ca lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputatilor este legata de faptul ca nu ar mai exista o majoritate a PSD in acest for legislativ. continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA: Vom merge in alegeri si vom invinge

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca faptul ca Alianta 2020 USR PLUS va putea participa la alegerile europarlamentare, in urma deciziei ICCJ, reprezinta prima victorie din aceasta campanie. Vom merge in alegeri si vom invinge, pentru ca Romania are nevoie de o alternativa reala. Am vazut impreuna ce inseamna birocratia si Romania nefunctionala. Misiunea noastra este sa schimbam aceasta stare, afirma el.

Dan Barna ii multumeste lui Nicusor Dan ca a acceptat sa ajute USR in disputa cu BEC: E un gest firesc

Dan Barna i-a multumit vineri, lui Nicusor Dan pentru ca a acceptat sa ajute USR revenind in partid pentru a-si pune semnatura pe protocolul Aliantei USR-PLUS, in conditiile in care in registrul partidelor el figureaza ca reprezentant legal.

DAN BARNA: PSD amana solicitarea DNA in cazul Tariceanu ca element de santaj asupra ALDE

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca PSD a amanat dezbaterea cererii DNA in cazul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pentru a avea un element de santaj asupra ALDE.

Dan Barna, dupa ce Instanta a permis USR-PLUS sa candideze impreuna la europarlamentare: Este o victorie a democratiei / Decizia BEC risca sa ne duca in zona fostelor state sovietice

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Arad, ca decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de a permite Aliantei 2020 sa participe la alegeri este o victorie a democratiei, in timp ce decizia superficiala a BEC risca sa ne duca in zona fostelor state sovietice, relateaza Agerpres.

Dan Barna: Decizia BEC risca sa ne duca in zona fostelor state sovietice

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Arad, ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a permite Aliantei 2020 sa participe la alegeri este o victorie a democratiei, in timp ce decizia superficiala a BEC.

Un doctor din California si-a anuntat pacientul ca mai are de trait doar cateva zile printr-un mesaj video pe un robot

Un doctor din California si-a anuntat unul dintre pacienti ca mai are de trait doar cateva zile folosind un robot cu un ecran video, relateaza BBC News.

Un doctor din California si-a anuntat pacientul ca mai are de trait doar cateva zile printr-un mesaj video

Un doctor din California si-a anuntat unul dintre pacienti ca mai are de trait doar cateva zile folosind un robot cu un ecran video, relateaza BBC News.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, depusa de USR, PNL si PMP

Liderul deputatilor USR, Cristina Pruna, a anuntat, astazi, in plen, depunerea motiunii simple pe Finante intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala, initiata de partidul pe care il reprezinta, alaturi de PNL si PMP.

Bogdan Chirieac, predictie pentru alegerile europarlamentare: Nu mai are forta!

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informatiile potrivit carora fostul presedinte Traian Basescu ar deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare din luna mai. intrebat daca mai are forta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )