Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, mesaj cu talc in apropierea Summitului NATO de la Bruxelles

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj cu talc in apropierea Summitului NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9). in alocutiunea sustinuta in cadrul sesiunii de deschidere, seful statului a declarat ca Summitul. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru guvernanti: E nevoie rapid de masuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, mai multe spitale si cadre medicale in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu aceasta ocazie, seful statului a transmis un mesaj si catre.

Klaus Iohannis ataca Guvernul PSD: Presedintele transmite masuri clare privind politicile fiscale

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie de a aataca Guvernul PSD. Seful statului a transmis, miercuri, intr-un mesaj cu prilejul aniversarii a 105 de ani de la infiintarea Academiei de Studii.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis anunta daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis anunta la 18.00 daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Klaus Iohannis, reactie dupa plecarea Elenei Udrea in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de rechemare in taraa lui Ion Vilcu, ambasador al Romaniei in mai multe state, printre care si Costa Rica. Acesta ar putea fi schimbat din.

Klaus Iohannis ataca PSD: A marit salariile pana cand le-a micsorat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la Pilonul II de pensii, ca schimbarile nu aduc decat bulversari. Cred ca aceste vesnice schimbari nu aduc decat bulversari si incertitud.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )