Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban: Daca Guvernul nu isi da demisia, depunem motiune de cenzura (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Daca Guvernul nu isi da demisia, depunem motiune de cenzura (VIDEO)

Daca Guvernul Dancilanu isi va da demisia, PNL va depune, pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, o motiune de cenzura, a declarat Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal PNL), marti. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Daca Guvernul nu va demisiona, vom depune motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, in aceasta sesiune parlamentara, daca Guvernul Dancila nu va demisiona.

Ludovic Orban: Daca Viorica Dancila nu demisioneaza, depunem motiune de cenzura

PNL cere demisia guvernului Viorica Dancila si, in caz contrar, va depune o motiune de cenzura pana la finalul acestei sesiuni parlamentare, a anuntat marti liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu va mai cramponati de guvernare

Ludovic Orban a facut declaratii marti-dupa amiaza, la sediul partidului. Liderul PNL, .

Scandal urias Radu Banciu-Ludovic Orban in direct, la tv: Sunteti nebun? Hai, terminati cu bazaconiile astea!

Nervi incinsi in studiourile B1 TV, intre Radu Banciu si presedintele PNL, Ludovic Orban. Banciu s-a dezlantuit la adresa lui Orban, atunci cand acesta vorbea despre o motiune de cenzura la adresa Guvernulu.

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] .

Ludovic Orban: incepand de astazi, niciun lider politic nu mai are dreptul sa vorbeasca despre amnistie sau gratiere (VIDEO)

Rezultatul final al alegerilor europarlamentare va reprezenta o victorie a Romaniei cinstite, a sustinut Ludovic Orban. Presedintele PNL a mai sustinut ca, incepand de astazi, niciun lider politic nu mai are.

Ludovic Orban: Alaturi de partenerii nostri din opozitie putem avea o majoritate in sprijinul unei guvernari legitime care sa-i reprezinte cu adevarat pe romani (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor de la alegerile europarlamentare ca dupa numararea voturilor liberalii se vor clasa pe primul loc. De asemenea, acesta a.

Ludovic Orban: incepand de astazi niciun lider politic nu mai are dreptul sa vorbeasca despre amnistie sau gratiere.

Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile si vor fi prezentate rezultatele finale.

Ludovic Orban: PNL a cerut BEC o reinterpretare pentru a prelungi programul de vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, a solicitat, duminica seara, Biroului Electoral Central o reinterpretare a legii prin care sa se permita exercitarea dreptului de vot de catre toti cetatenii care la ora 21. 00 stau la rand pentru a-si exercita dreptul la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )