Libnet.ro
UNICEF

21:30

LUDOVIC ORBAN: PNL cere dezbatere privind Sectia de investigare a magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PNL cere dezbatere privind Sectia de investigare a magistratilor

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liderii grupurilor parlamentare liberale vor solicita dezbaterea la Senat, in procedura de urgenta, in cadrul sesiunii extraordinare, a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: PNL cere dezabaterea de URGENTA a proiectului privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberaliicerdezbaterea in cadrul sesiunii extraordinare a proiectului privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a.

Orban (PNL): Sa inteleaga parintii si bunicii nostri - Sunt alegeri prezidentiale. PSD-istii le cresc din burta pensiile, ca e an electoral! (VIDEO)

Pensionarii simt pe pielea lor binefacerile regimului PSD-ist - cresterile de pensii nu s-au facut normal, dar inflatia a mancat orice fel de majorare, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1.

Orban (PNL): Dancila e un produs 100% al lui Dragnea, aproape un rebut. Orlando executa la foc automat toate comenzile, acum vad ca e european si n-are nicio legatura cu fostul sef PSD (VIDEO)

Procesul de cosmetizare pe care il incearca toata garnitura care a fost pusa in functie de Dragnea e o operatiune perfida si mincinoasa, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru B1 TV. Doamna.

Orban (PNL): Am depus proiectul de revizuire a Constitutiei. Propunem ca referendumul sa fie organizat odata cu prezidentialele (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca liberalii au terminat deja proiectul de revizuire a Constitutiei, pornind de la votul exprimat de romani la referendumul din 26 mai. Proiectul.

LUDOVIC ORBAN: Eugen Nicolaescu si Virgil Stoenescu - desemnati de PNL pentru CA al BNR

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a anuntat, astazi, ca PNL a decis sa ii desemneze in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei pe Eugen Nicolaescu si Virgil Stoenescu, care si-au desfasurat activitatea si in mandatul trecut.

LUDOVIC ORBAN: Luni vom depune proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca proiectul liberalilor de revizuire a Constitutiei va fi depus luni la Parlament.

Ludovic Orban: Doamna Dancila este un produs suta la suta a lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca premierul Viorica Dancila este un produs suta la suta.

LUDOVIC ORBAN: La modificarea legilor electorale sa fie adoptat strict proiectul

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a cerut astazi ca proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative privind votul in strainatate sa fie adoptat de catre plen in forma convenita in cadrul Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului.

Ludovic Orban face scut uman impotriva lui Rares Bogdan

Ludovic Orban isi face scut uman impotriva lui Rares Bogdan. Presedintele PNL vrea sa inlocuiasca toti liderii din Bucuresti, dupa ce a schimbat conducerea filialei centrale din Capitala. Temerea.

Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Liderul PNL Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, care urmeaza sa transpuna in lege referendumul pe Justitie, sa fie organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale din toamna. CCR a validat joi referendumul pe Justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis si validat intr-o proportie covarsitoare de romani 80%).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )