Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Parlamentului European: Nu m-amrazgandit. Sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Antena3 Antena3,
Presedintele Parlamentului European: Nu m-amrazgandit. Sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Viorica Dancila a prezentat prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene in cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European, la Strasbourg. Presedintele Parlamentului European,. continuă pe Antena3

Presedintele Parlamentului European, reactie dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter ca votul din Parlamentul britanic impotriva acordului privind Brexitul este o veste proasta, iar primele ganduri se indreapta catre.

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani: Votul impotriva acordului privind Brexitul, o veste proasta

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter ca votul din Parlamentul britanic impotriva acordului privind Brexitul este o veste proasta, iar primele ganduri se indreapta catre cetatenii europeni care locuiesc in Marea Britanie si la britanicii care traiesc in alte state UE.

Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European prioritatile presedintiei Romaniei la UE

Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Viorica Dancila, la Strasbourg. Prezinta astazi in plenul Parlamentului European prioritatile presedintiei romane a UE

Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

VIORICA DANCILA SE INTOARCE LA STRASBOURG Prioritatile noastre versus prioritatile Parlamentului European

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, astazi, in plenul Parlamentului European, prioritatile presedintiei tarii noastre la Consiliul Uniunii Europene. La numai doua luni, dupa ce i-a certat pe eurodeputatii care o trageau la raspundere cu privire la situatia statului de drept din Romania, Dancila se intoarce la Strasbourg pentru a convinge Legislativul european ca Guvernul are un program coerent pentru cele sase luni in care va conduce Consiliul UE.

Premierul Viorica Dancila prezinta in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei romane a Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila va prezenta marti dupa-amiaza, in fata Parlamentului European reunit in sesiune plenara la Strasbourg, prioritatile presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene, cu accent pe.

Venezuela. Presedintele Parlamentului, Juan Guaido, arestat. SUA si Brazilia nu-l mai recunosc pe Maduro drept sef al statului

Juan Guaido, presedintele Parlamentului venezuelean, singura institutie aflata sub controlul opozitiei, a fost arestat duminica de Serviciul de Informatii al Venezuelei, in momentul in care se deplasa spre o reuniune publica organizata in afara capitalei. SUA au anuntat ca nu vor recunoaste legitimitatea presedintelui venezuelean recent reales Nicolas Maduro, iar Brazilia ca il recunoaste pe Guaido drept adevaratul sef al statului.

Presedintele Parlamentului din Venezuela a fost arestat

Presedintele Parlamentului din Venezuela, lider al opozitiei, a fost arestat, timp de o ora, de agentii Serviciului de Informatii. Juan Guaido a fost retinut, impreuna cu doi ziaristi, dupa ce masina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )