Libnet.ro
UNICEF

10:30

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD, decizia urmand sa fie aplicata la inceputul sesiunii parlamentare din toamna. continuă pe Adevărul

Manifestari de sofer de taxi. Gestul lui Serban Nicolae, dupa ce Dancila l-a schimbat din functie

Comitetul Executiv al PSD a decis sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat. Viorica Dancila a intrat imediat in vizorul lui Serban Nicolae dupa decizia de a-l schimba din functie. Senatorul a reactionat pe contul personal de Facebook. Serban Nicolae a reactionat, dupa ce Viorica Dancila .

Serban Nicolae, prima reactie dupa mazilirea sa: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD. Senatorul PSD reactioneaza sarcastic pe Facebook. Oamenii mici au.

Serban Nicolae, inlocuit din Senat

CEx a decis inlocuirea senatorului Serban Nicolae din functia de lider al grupului parlamentar PSD d.

Serban Nicolae urmeaza sa fie inlocuit cu Liviu Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis C.

Serban Nicolae, dupa ce a fost demis: TUSEA SI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae reactioneaza dur dupa ce a fost indepartat de la sefia grupului PSD din Senat. Social-democratul urmeaza sa fie inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu, senator de Mehedinti si vicelider al grupului se.

SERBAN NICOLAE, DUPA DECIZIA CEX: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Senatorul Serban Nicolae a reactionat pe Facebook dupa decizia de a fi inlocuit de la conducerea grupului PSD din Senat, el spunand ca oamenii mici au doar satisfactii marunte.

Plesoianu, atac la conducerea PSD: Ati savarsit azi o mare mizerie, mazilirea lui Serban Nicolae. Ce spune Codrin Stefanescu

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR.

Serban Nicolae, atac la Dancila dupa ce a fost inlaturat de la sefia senatorilor PSD: Tusea si Junghiul. Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae, inlaturat de Comitetul Executiv din functia de lider al grupului PSD din Senat, reactioneaza joi pe Facebook spunand ca oamenii mici au doar satisfactii marunte. Serban Nicolae a fost criticat in CEX chiar de presedintele PSD Viorica Dancila.

Liviu Plesoianu, reactie dura la decizia din CEx: Mazilirea lui Serban Nicolae e o mare mizerie

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a criticat decizia CEx de astazi care vizeaza inlaturarea lui Serban Nicolae din fruntea senatorilor social-democrati. Ati savarsit azi o mare mizerie: mazilirea lui Serb.

Serban Nicolae, reactie dupa ce a fost mazilit de Dancila: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Oamenii mici au doar satisfactii marunte, este reactia senatorului PSD Serban Nicolae, dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l inlocui de la sefia grupului social-democratilor din Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )