Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tarc pentru jurnalisti in Parlament! Liviu Dragnea: Nu e decizia mea, puteti sa-mi dati si cu camera in cap (VIDEO)

B1 B1,
Tarc pentru jurnalisti in Parlament! Liviu Dragnea: Nu e decizia mea, puteti sa-mi dati si cu camera in cap (VIDEO)

Accesul jurnalistilor in Camera Deputatilor a fost restrictionat, inca din prima zi a sesiunii parlamentare printr-un tarc. intrebat daca stia despre aceasta masura, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns. continuă pe B1

Liviu Dragnea, marele anunt privind alegerile prezidentiale: Va fi sustinut Tariceanu de catre PSD? (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la finalul CEx-ului PSD, ca in alegerile prezidentiale din 2019 coalitia PSD-ALDE va merge cu un candidat comun. in opinia mea trebuie sa adoptam hotararile .

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri.

Scandal fara precedent intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

E agitatie mare in PSD. Liviu Dragnea mai face o incercare de a linisti apele in partid dupa conflictele aparute la CEX. Acesta se va intalni in scurta vreme cu parlamentarii social democrati pentru a le.

Liviu Dragnea: Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, sambata, la finalul sedintei CExN de la Neptun. Am mai vorbit despre referendum . ) Am dat un vot in.

Liviu Dragnea: Nu vreau sa dezvolt subiectul demiterii lui Carmen Dan

Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze in conferinta de presa cererea facuta de Gabriela Firea privind demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne pentru felul in care a gestionat situatia de la.

Liviu Dragnea: Nu vreau sa dezvolt subiectul demiterii lui Carmen Dan/ Nu o sa ma auziti pe mine sa o critic pe Firea (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze in conferinta de presa cererea facuta de Gabriela Firea privind demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne pentru felul in care a gestionat situatia de la.

LIVE Text Liviu Dragnea, dupa CEx-ul PSD: Nu pot spune ceva rau despre Gabi Firea. Sper sa ii treaca supararea. Eu nu imi voi retrage sustinerea pentru ea

Presedintele PSD Liviu Dragnea face primele declaratii despre discutiile din CEx-ul PSD. Printre subiecte, referendumul si pesta porcina.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )