Libnet.ro
UNICEF

18:45

Va adopta Guvernul amnistie si gratiere pana la finalul anului? Viorica Dancila ofera un raspuns transant

Adevărul Adevărul,
Va adopta Guvernul amnistie si gratiere pana la finalul anului? Viorica Dancila ofera un raspuns transant

Premierul Viorica Dancila a avut joi o intalnire cu liderul PSD, la Parlament, pentru a discuta daca va exista o sesizare la CCR pe motivul intarzierii lui Klaus Iohannis de a numi cei doi ministri remaniati. intrebata insa despre posibilitatea unei ordonante pe amnistie si gratiere, Viorica Dancila a avut un raspuns negativ ferm. Aceasta a insistat ca pe masa sa nu se afla in acest moment niciun astfel de proiect. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila spune ca exclude o Ordonanta pe amnistie si gratiere pna la finalul acestui an

Viorica Dancila spune ca exclude o Ordonanta pe amnistie si gratiere pana la finalul acestui an. Ea a sustinut, de asemenea, ca pe masa Guvernului nu se afla un astfel de act normativ si ca ea nu a avut nicio discutie pe aceasta tema.

Premierul Viorica Dancila: Exclud o ordonanta privind amnistia si gratierea pana la finalul anului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari, ca exclude ca pana la finalul acestui an sa fie adoptata o ordonanta privind amnistia si gratierea. Eu va spun ca nu se da acum.

BROKERII ESTIMEAZA PENTRU DECEMBRIE: BET va ramane cel putin la acest nivel, pana la finalul anului

Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), isi va pastra probabil, in decembrie, cresterea marcata pana acum in 2018, si chiar exista premise ca principalul cos de actiuni al pietei noastre sa isi continue avansul din primele unsprezece luni ale anului, sunt de parere brokerii din piata noastra de capital, consultati de Ziarul BURSA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )