Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR, raspuns de ULTIM MOMENT pentru Klaus Iohannis

B1 B1,
CCR, raspuns de ULTIM MOMENT pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie,. continuă pe B1

S-a aflat! CANDIDAT SURPRIZA la prezidentiale. PROBLEME MAJORE pentru KLAUS IOHANNIS

Numele presedintelui Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, a fost prezentat drept un posibil candidat la alegerile prezidentiale din anul 2019, de catre Alexandru Cumpanasu. Dragi prieteni, Presedintele Academiei.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Alesii vor sa schimbe regulile pentru alegerile prezidentiale

Se complica lupta pentru alegerile prezidentiale din 2019. Scrutinul arunca deja in aer scena politica. Taberele combatante fac pregatiri intense in culise pentru lupta care se anunta una.

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 4 mai a. c. , un mesaj de condoleante in urma decesului doamnei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina.

Comisia de la Venetia, anunt DE ULTIM MOMENT dupa scrisoarea primita de la Klaus Iohannis pe LEGILE JUSTITIEI

Comisia de la Venetia anunta ca a primit solicitatea lui Klaus Iohannis pe tema Legilor Justitiei. De asemenea, Comsia precizeaza ca a fost inregistrata si sesizarea Adunarii Parlamentare a Consiliului.

Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat ca va judeca la sfarsitullunii mai sesizarea sefului statului referitoare la legea privind organizarea.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Klaus Iohannis, contestatie dupa contestatie la CCR. Ce lege este DESFIINTATA de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, in.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe prima lege a Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la Curtea Constitutionala prima sesizare de neconstitutionalitate asupraLegii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca.

Klaus Iohannis sesizeaza la CCR Legea ORGANIZARII JUDICIARE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca trimite intreg.

Klaus Iohannis a sesizat CCR din cauza porcilor si puilor. Petre Daea: Este un program dorit de tara

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale, luni, 7 mai a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere a crescatorilor de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )