Libnet.ro
UNICEF

13:16

Iohannis contesta la CCR legea care le da puteri sporite politistilor. Printre prevederile criticate: legitimarea pe motive verosimile si folosirea dispozitivelor cu electrosocuri

Hotnews Hotnews,
 Iohannis contesta la CCR legea care le da puteri sporite politistilor. Printre prevederile criticate: legitimarea pe motive verosimile si folosirea dispozitivelor cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care le permite politistilor sa foloseasca dispozitive cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei.

Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si.

Iohannis trimite la CCR legea care invita la fraudarea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea de aprobare a OUG 86/2018, o ordonanta de urgenta prin care guvernul Dancila a aprobat organizarea referendumului pentru familia traditionala timp de doua zile. Ordonanta, care a modificat Legea de organizare a Referendumului, deschide calea catre fraude electorale.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR pe legea privind infiintarea unei institutii aflate in subordinea prim-ministrului

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea privind infiintarea Consiliului national pentru dezvoltarea resurselor umane din administratia publica, potrivit unui.

Legea care a tensionat relatia PSD-UDMR si a dus la demisia unui ministru al Educatiei, promulgata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea ordonantei de urgenta de modificare a legii educatiei, care elimina obligativitatea ca profesorii care predau limba romana care la clasele minoritatilor nationale sa aiba studii superioare de specialitate.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3325 seconds )