Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea legii Curtii de Conturi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a sesizat la CCR modificarile legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala in legatura cu modificarile legii Curtii de Conturi, afirmand ca a fost adoptata in conditiile depasirii termenului constitutional de adoptare tacita, cu consecinta incalcarii principiului bicameralismului, dar criticand si prevederi ale legii.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarea legii privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte, noteaza.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Presedintele ataca la CCR o lege extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit unui.

Klaus Iohannis, lovitura pentru PSD: Sesizare de ultima ora catre Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a inainte luni catre Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate privind Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativa a te.

Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT: O noua lege retrimisa spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 41/2015 pentru modificarea si completarea OG nr. 57/2002 privind cercetarea stiintifica.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

Curtea Constitutionala a DECIS: Raspuns de ULTIMA ora pentru KLAUS IOHANNIS

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala cu doua legi extrem de importante. Presedintele a contestat Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie,.

Klaus Iohannis, atac subtil la adresa adversarilor politici, de Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte. Seful statului afirma, in sesizarea de neconstitutionalitate, ca daca legea va intra in vigoare Politia se va afla in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile si atributiile prevazute de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )