Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, contestatie dupa contestatie la CCR. Ce lege este DESFIINTATA de seful statului

B1 B1,
Klaus Iohannis, contestatie dupa contestatie la CCR. Ce lege este DESFIINTATA de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat ca va judeca la sfarsitullunii mai sesizarea sefului statului referitoare la legea privind organizarea.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe prima lege a Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la Curtea Constitutionala prima sesizare de neconstitutionalitate asupraLegii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca.

Klaus Iohannis a sesizat CCR din cauza porcilor si puilor. Petre Daea: Este un program dorit de tara

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale, luni, 7 mai a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere a crescatorilor de.

Klaus Iohannis sesizeaza la CCR Legea ORGANIZARII JUDICIARE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca trimite intreg.

KLAUS IOHANNIS, semnal de ALARMA: Europa este la rascruce

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca fiecare trebuie sa inteleaga faptul ca statul de drept nu este o simpla formalitate. Cred cu tarie in democratie si in statul de drept. Este foarte.

Klaus Iohannis trimite la CCR prima dintre Legile Justitiei

Presedintele Klaus Ioahnnis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, scrie Ziare. com .

Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce a vrut sa medieze o discutie intre Guvernul Dancila si Banca Nationala a Romaniei BNR), care a fost insa refuzata de catre premier. Seful statului a.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

CCR, raspuns de ULTIM MOMENT pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )