Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pe LEGILE JUSTITIEI

B1 B1,
Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pe LEGILE JUSTITIEI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca trimite intreg. continuă pe B1

Iohannis a sesizat la CCR legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, astazi, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe prima lege a Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la Curtea Constitutionala prima sesizare de neconstitutionalitate asupraLegii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca.

Iohannis trimite legile Justitiei la CCR si Comisiei de la Venetia. Nu putem asista pasivi la o rescriere din mers a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca trimite la Curtea Curtea Constitutionala intregul pachet al Legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia.

CCR l-a ignorat pe Iohannis: va analiza una dintre legile Justitiei pe 30 mai, desi presedintele a cerut Curtii sa astepte verdictul Comisiei de la Venetia

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 30 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, au precizat, vineri, pentru Agerpres, oficiali ai CCR. Seful statului facuse un apel la judecatorii CCR sa astepte mai intai verdictul Comisie de la Venetia, apoi sa se pronunte.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Iohannis: Sesizez Comisia de la Venetia pe Legile Justitiei si trimit intreg pachetul la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei si, in paralel, sesizeaza Comisia de la Venetia. De-a lungul timpului, PSD si ALDE.

Iohannis: Sesizez Comisia de la Venetia pe Legile Justitiei si trimit intreg pachetul la CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei si, in paralel, sesizeaza Comisia de la Venetia. De-a lungul timpului, PSD si ALDE.

Iohannis a stabilit traseul legilor justitiei: Comisia de la Venetia - CCR

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita la Curtea Constitutionala pachetul legilor Justitiei, dar si la Comisia de la Venetia. Presedintele a lansat un apel catre CCR sa nu se grabeasca si sa conlucreze cu organismul european, precizand ca, dupa ce Curtea Constitutionala se va exprima asupra actelor normative, va face o noua analiza a legilor si va decide atunci daca se impune o noua reexaminare a celor trei legi de catre Parlament.

A inceput asaltul asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca PSD a inceput un asalt asupra justitiei, prin propunerea si votarea Legilor Justitiei, informand ca a decis sa trimita cele trei legi la Curtea Constitutionala.

Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea privind organizarea judiciara

Klaus Iohannis a trimis vineri, la Curtea Constitutionala, sesizarea sa privind proiectul de modificare a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, informeaza Cotroceniul. Acesta este unul dintre cele proiecte de modificare a legilor justitiei de catre coalitia de guvernare. Cea mai importanta modificare adusa legii 304/2004 este infiintarea unei sectii speciale pentru anchetarea magistratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )