Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis sesizeaza la CCR Legea ORGANIZARII JUDICIARE (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis sesizeaza la CCR Legea ORGANIZARII JUDICIARE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca trimite intreg. continuă pe B1

Klaus Iohannis a sesizat CCR pe prima lege a Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la Curtea Constitutionala prima sesizare de neconstitutionalitate asupraLegii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis a anuntat miercuri ca.

Klaus Iohannis a promulgat o modificare la legea privind organizarea Monitorului Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea Monitorului Oficial, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre Legea pentru modificarea alin. 3) al.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, a anuntat Administratia Prezidentiala. Seful statului anunta, miercuri, ca trimite la Curtea Constitutionala intregul pachet al legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia, el adresand si un apel CCR sa nu se grabeasca si sa conlucreze cu organismul european.

Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat ca va judeca la sfarsitullunii mai sesizarea sefului statului referitoare la legea privind organizarea.

Un deputat PSD cere suspendarea lui Klaus Iohannis si il lanseaza o provocare lui Liviu Dragnea: Pe cand un selfie de la...

Liviu Plesoianu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in acest sens.

Sorina Matei: Cum s-a facut de ras Klaus Iohannis pe Legile Justitiei

Jurnalista Sorina Matei il critica pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in ac.

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il.

Klaus Iohannis trimite la CCR prima dintre Legile Justitiei

Presedintele Klaus Ioahnnis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, scrie Ziare. com .

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Ce vrea sa faca CCR

Curtea Costitutionala planuieste sa dea peste cap lovitura lui Klaus Iohannis in privinta legilor Justitiei. Potrivit unor surse de la Curte, sesizarea sefului statului va fi declarata inadmisibila, iar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )