Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lucian Onea si Mircea Negulescu , suspendati din functii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucian Onea si Mircea Negulescu , suspendati din functii

Sectia pentru procurori a DNA a decis, astazi , suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a stabilit cercetarea acestora sub control judiciar. Acestia sunt cercetati pentru inducere in eroarea a organelor judiciare si complicitate la infractiunea de represiune nedreapta, fiind acuzati ca l-au constrans pe fostul deputat Vlad Cosma sa intocmeasca in fals o sesizare pe alt nume si liste cu alegatori din Republica Moldova , din care sa rezulte ca oamneii ar fi primit bani drept mita electorala. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Onea si Mircea Negulescu, suspendati din magistratura

Sectia pentru Procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorului Lucian Onea. Decizia vine dupa ce Parchetul General l-a pus sub control judiciar, acuzandu-l ca a falsificat probe intr-un.

Procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti au fost suspendati din functii

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar pentru inducere in eroare a organelor judiciare si complicitate la infractiunea de represiune nedreapta. Acestia sunt acuzati ca l-ar fi constrans pe fostul deputat Vlad Cosma sa intocmeasca in fals o sesizare pe un alt nume.

CSM i-a suspendat din functie pe procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, dupa ce Parchetul General i-a plasat sub control judiciar pentru infractiunile de inducere in eroare a organelor judiciare si complicitate la infractiunea de represiune nedreapta, relateaza Mediafax.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Au fost suspendati din magistratura

UPDATE:Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu au fost suspendati din magistratura dupa cererea formulata de Parchetul General. O noua lovitura pentru Lucian Onea si.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Parchetul General a cerut EXCLUDEREA lor din magistratura

O noua lovitura pentru Lucian Onea si Mircea Negulescu, din cadrul DNA Ploiesti. Cei doi risca excluderea din magistratura, dupa o solicitare in acest sens facuta de Parchetul General PG), anunta.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procurorMircea Negulescu au ajuns din noula Parchetul General, vineri dimineata, pentru a fi audiati. Asta in contextul in care sefa interimara a.

Lovitura de gratie pentru DNA: Lucian Onea si Mircea Negulescu, sub control judiciar

Fostul procuror-sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost plasat sub control judiciar de catre procurorii de la Parchetul General. Acesta nu isi poate exercita functia in acest timp. De asemenea,.

CSM, lovitura DURA pentru procurorii de elita ai DNA - Onea si Negulescu. Anuntul de ULTIM MOMENT

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar.

FRATII COSMA arunca BOMBA! Noi acuzatii la adresa procurorului LUCIAN ONEA: Maine depun plangere

Deputatul Andreea Cosma a anuntat ca va depune o plangere penala pe numele lui Lucian Onea, fost sef DNA Ploiesti, dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari de la audierea parlamentarului si a.

Andreea Cosma depune o noua plangere pe numele lui Lucian Onea. Deputata cere arestarea preventiva a fostului procuror-sef de la unitatea de elita din Ploiesti

Lucian Onea a ajuns din nou la Parchetul General pentru a fi audiat. inainte de a intra in sediul institutiei, Onea a spus ca momentan nu se teme de nimic. Andreea Cosma va depune o noua plangere penala ?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )