Libnet.ro
UNICEF

14:00

Modificarea Codului penal, sesizata la CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modificarea Codului penal, sesizata la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, astazi, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum si a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Codului Penal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum s.

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala a Romaniei pentru legea privind modificarea Codului penal. Modificarile aduse Codului penal au fost deja contestate de PNL, USR si PMP, termenul fixat de CCR pentru dezbatere fiind de 17 septembrie.

Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse de PSD si ALDE Codului Penal

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Costitutionala noul Cod Penal, o creatie a coalitiei PSD-ALDE. De altfel, presedintele a declaratin mai multe randuri ca se va folosi de toate mijloacele constitutionale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )