Libnet.ro
UNICEF

01:05

Modificarile la statutul deputatilor si senatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modificarile la statutul deputatilor si senatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarile legii privind Statutul deputatilor si al senatorilor

Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constitutionala asupra modificarilor aduse de Parlament Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aratand ca prin acesta lege va exista posibilitatea ca deputatii sau senatorii sa obtina foloase nemateriale, prin intermedierea realizata intre cetateni si autoritatile administratiei publice centrale sau locale.

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarile la Statutul deputatilor si senatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si.

Statutul deputatilor si senatorilor, atacat la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedinteleKlaus Iohannis a promulgat proiectul de modificare a Legii pensiilor. Presedintele a semnat decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )