Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nicolicea avanseaza ipoteza ca Guvernul sa atace la CCR refuzul presedintelui privind remanierea a doi ministri

Hotnews Hotnews,
 Nicolicea avanseaza ipoteza ca Guvernul sa atace la CCR refuzul presedintelui privind remanierea a doi ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat marti ca Executivul ar trebui sa analizeze o eventuala sesizare la CCR a unui conflict juridic intre Guvern si Presedintie, dupa ce seful statului a provocat o incurcatura bine facuta cu revocarea si numirea unor ministri. continuă pe Hotnews

PSD ar putea ataca la CCR refuzul lui Iohannis de revocare si numire a unor membri ai Guvernului. Nicolicea: O incurcatura bine facuta

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, luni, ca PSD ia in considerare posibilitatea de a atacat la CCR decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul de Transporturi.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru este un act de antisemitism. Fac plngere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si va cere comunitatii evreiesti din SUA sa retraga decoratia acordata presedintelui.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn/ Alexandru Florian, Elie Wiesel: O dec

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer. UPDATE Reactia directorului Institutului Elie Wiesel dupa declaratiile lui Ilan Laufer: O declaratie cu mult iz politic si atata tot. Atitudinea presedintelui Romaniei in ceea ce priveste memoria victimelor Holocaustului din Romania a fost recunoscuta de o importanta organizatie evreiasca internationala, American Jewish Committee, care i-a conferit anul trecut si o distinctie.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )