Libnet.ro
UNICEF

07:30

PNL a atacat la CCR legea privind detentia la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 PNL a atacat la CCR legea privind detentia la domiciliu

Parlamentarii PNL au depus la Curtea Constitutionala o sesizare privind legea care prevede detentia la domiciliu pentru cei cu pedepse de pana la un an. in textul contestatiei, liberalii atrag atentia ca legea, in forma in care a trecut prima data de parlament, a fost declarata neconstitutionala in integralitate, insa parlamentarii majoritatii nu au tinut cont de aceasta sesizare. continuă pe Hotnews

Legea privind protectia persoanelor referitor la prelucrarea datelor merge la promulgare. CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate a PNL

Legea privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor merge la promulgare in conditiile in care judecatorii Curtii Constitutionale au respins, marti, ca neintemeiata sesizarea PNL. Liberalii acuzau faptul ca legea initiata de Nicolae Serban transforma operatorii de telefonie mobila in agenti de informare cu privire la mandatele secrete de ascultare emise de judecatori. Concret, legea spune ca operatorii trebuie sa notifice persoanele fizice vizate in cazul unor incidente de securitate.

Instanta suprema sesizeaza CCR in legatura cu Legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu neconstitutionalitatea unor prevederi din Legea privind declasificarea unor documente. Marti, 20.

Puscaria in sufragerie, atacata la CCR de PNL. Ce argumente aduc liberalii la legea adoptata de PSD si ALDE

PNL a atacat, joi, la CCR, Legea privind executarea pedepselor, initiativa care permite ca persoanele condamnate pentru fapte fara violenta sa faca inchisoare la domiciliu, daca pedeapsa e pana in cinci ani.

Judecatorii CCR ar urma sa discute legea privind protectia datelor cu caracter personal n procesul penal. Liberalii acuza ca actul normativ transforma operatorii de telefonie mobila n agenti de informare privind mandatele de ascultare

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta, marti, sesizarea PNL cu privire la proiectul de lege referitor la protectia datelor cu caracter personal in procesul penal. Liberalii acuza faptul ca initiativa lui Serban Nicolae modifica codul de procedura penala si transforma operatorii de telefonie mobila in agenti de informare cu privire la mandatele de ascultare secrete care sunt emise de judecatori.

Inalta Curte a trimis la CCR legea care-i scapa de dosare si condamnari pe Dragnea si Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a sesizat Curtea Constitutionala CCR) cu mai multe aspecte de neconstitutionalitate in cazul Legii privind declasificarea unor documente, care ii poate scapa de dosare si condamnari pe Liviu Dragnea si Calin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )