Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarile la Statutul deputatilor si senatorilor

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a sesizat la CCR modificarile la Statutul deputatilor si senatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarile legii privind Statutul deputatilor si al senatorilor

Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constitutionala asupra modificarilor aduse de Parlament Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aratand ca prin acesta lege va exista posibilitatea ca deputatii sau senatorii sa obtina foloase nemateriale, prin intermedierea realizata intre cetateni si autoritatile administratiei publice centrale sau locale.

Modificarile la statutul deputatilor si senatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, relateaza News. ro.

Iohannis a sesizat CCR asupra Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala asupra Legii pentru modificarea articolului 12 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, relateaza Agerpres, care citeaza Administratia Prezidentiala.

Statutul deputatilor si senatorilor, atacat la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor.

Iohannis a contestat la CCR statutul parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala a Romaniei referitor la modificarea Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor, motivand ca articolul care ofera alesilor dreptul legal de a intermedia relatia dintre cetateni si potentiali investitori cu administratia publice si locale incalca Constitutia, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Codului Penal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum s.

Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse de PSD si ALDE Codului Penal

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Costitutionala noul Cod Penal, o creatie a coalitiei PSD-ALDE. De altfel, presedintele a declaratin mai multe randuri ca se va folosi de toate mijloacele constitutionale.

Ce face presedintele Iohannis in plin scandal legat de locuinta pe care a dobandit-o prin acte false

In plin scandal legat de locuinta pe care a dobandit-o prin acte false, Iohannis a participat la inaugurarea unei case solare. Nu a suflat niciun cuvant despre sumele imense pe care statul ar trebui sa le.

Premierul Irlandei, primit de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni: Trebuie sa cautam solutii bune si fezabile in ceea ce priveste migratia

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Irlandei, Leo Varadkar, aflat in vizita oficiala in Romania. Relatiile economice sunt din ce in ce mai bune, schimburile.

Mesajul premierului Dancila pentru presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni seara la Antena 3 despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis. Am spus de la preluarea mandatului ca vreau sa avem o buna cooperare interinstitutionala intre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )