Libnet.ro
UNICEF

14:15

Am sesizat PiCCJ impotriva Vioricai Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am sesizat PiCCJ impotriva Vioricai Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Iasi, ca a despus o sesizare la Parchetul de pe langa inalta Curtea de Casatie si Justitie PiCCJ) impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru ca nu a putut sa ignore cum Romania este facuta praf de un clan de pigmei obisnuiti sa se joace in nisip cu lopatica, pe malul lacului Belina. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul-sef al DIICOT, explicatii in premiera despre plangerea impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel.

Surse: Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare, potrivit unor surse ale ziarului Adevarul. Liderul PNL a refuzat sa comenteze, dar nu a infirmat informatia.

PNL a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Ludovic Orban a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Dragnea, dupa declaratia Vioricai Dancila Orice om i este teama de o plngere penala: Oricarui om, poate, nu orice om

Liviu Dragnea a corectat o declaratie a premierului Viorica Dancila, care in urma cu o zi spusese, in fata presei: Orice om ii este teama de o plangere penala.

Gabriela Firea, reactie la plangerea penala impotriva premierului Dancila

Gabriela Firea a reactionat joi dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut o plangere penala pe numele premierului Ludovic Orban, dar si a liderului PSD, Liviu Dragnea, la Parchetul General. Poate nu.

Raluca Turcan, mesaj TRANSANT privind PLANGEREA PENALA impotriva premierului: DANCILA a actionat in afara cadrului LEGAL

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a admis joi ca subiectul plangerii penale depusa de Ludovic Orban la adresa Viorica Dancila nu a fost discutat in partid. Ea a adaugat ca exista multe elemente care.

Strategia PSD, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila. Punctajul partidului, copy-paste in comunicatele de presa. La ce au de gand sa dea foc acum?

Ca la fiecare criza politica, social-democratii au primit pe grupul de Whatsapp punctajul, regulile si linia discursului pe care trebuie sa-l aiba. Totul dupa ce Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )