Libnet.ro
UNICEF

15:30

TOADER, DESPRE SESIZAREA CCR IN PRIVINTA REVOCARII LUI LAZAR: Este o decizie politica si ii apartine premierului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOADER, DESPRE SESIZAREA CCR IN PRIVINTA REVOCARII LUI LAZAR: Este o decizie politica si ii apartine premierului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca decizia sesizarii Curtii Constitutionale a Romaniei in cazul revocarii procurorului general Augustin Lazar este una politica si ii apartine premierului Viorica Dancila, iar daca este facuta aceasta sesizare, atunci ministerul va redacta motivarea. continuă pe Ziarul Bursa

TOADER, DESPRE SESIZAREA CCR IN PRIVINTA REVOCARII LUI LAZAR: Este o decizie politica si ii apartine premierului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca decizia sesizarii Curtii Constitutionale a Romaniei in cazul revocarii procurorului general Augustin Lazar este una politica si ii apartine premierului Viorica Dancila, iar daca este facuta aceasta sesizare, atunci ministerul va redacta motivarea.

Dancila, intrebata despre sesizarea CCR in cazul revocarii lui Lazar: Justitia trebuie sa fie facuta de judecatori. Nu cred ca trebuie sa am optiuni legate de acest aspect (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va discuta cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre argumentele acestuia pentru sesizarea Curtii Constitutionale in cazul revocarii Procurorului General, Augustin.

Toader despre revocarea lui Augustin Lazar: Voi redacta sesizarea la CCR daca premierul imi cere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca va redacta o sesizare catre CCR referitoare la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l revoca din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, in cazul in care premierul Viorica Dancila ii va cere acest lucru.

Tudorel Toader, despre candidatura lui Kovesi: nu este o propunere plecata de la Ministerul Justitiei sau de la Guvernul Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei. Proiectul a fost trimis la CSM, pentru aviz consultativ.

Tudorel Toader, despre propunerile pentru Parchetul European: Prin Ordonanta putem crea baza legala

Tudorel Toader a declarat ca OUG pentru selectarea celor trei propuneri de procurori pentru Parchetul European din partea Romaniei se justifica deoarece termenul limita este finalul lunii martie. Toader a precizat ca sediul Parchetului va fi in Luxemburg si se discuta extinderea competentelor sale, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )