Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

B1 B1,
Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a sesizat CCR: Razboi pe LEGILE JUSTITIEI!

Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Ministrul Justitiei il. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce a vrut sa medieze o discutie intre Guvernul Dancila si Banca Nationala a Romaniei BNR), care a fost insa refuzata de catre premier. Seful statului a.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

Tudorel Toader il compara pe Iohannis cu Basescu: Ca precedentul presedinte, Iohannis da indicatii judecatorilor CCR. Nu cred ca e necesara aceasta indrumare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a comprat pe Klaus Iohannis cu Traian Basescu, dupa ce seful statului le-a cerut judecatorilor Curtii Constitutionale CCR) sa nu se pronunte pe legile Justitiei pana cand Comisia de la Venetia nu va da un verdict. Eu nu cred ca e necesara aceasta indrumare, a spus Tudorel Toader.

Cum ii raspunde PSD lui Iohannis: Presedintele Romaniei doreste sa blocheze activitatea Parlamentului si a Curtii Constitutionale

PSD a avut o reactie dura la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala si Comisia de la Venetia cu privire la legile justitiei.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Sorina Matei: Cum s-a facut de ras Klaus Iohannis pe Legile Justitiei

Jurnalista Sorina Matei il critica pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in ac.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima declaratie dupa discursul lui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut o serie de declaratii dupa discursul lui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Stire in curs .

Ludovic Orban: PNL sustine interventia presedintelui Iohannis privind legile justitiei si cere demisia ministrului Tudorel Toader

PNL sustine interventia oportuna a presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contestarea legilor justitiei la CCR si la Comisia de la Venetia, a declarat miercuri Ludovic Orban. El a mai spus ca liberalii solicita demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )