Libnet.ro
UNICEF

15:30

CCR, sesizata pentru doua articole din OUG privind legile Justitiei; exceptia de neconstitutionalitate, ridicata intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti

Adevărul Adevărul,
CCR, sesizata pentru doua articole din OUG privind legile Justitiei; exceptia de neconstitutionalitate, ridicata intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti

Execeptia de neconstitutionalitate a articolelor din OUG 92/ 2018 prin care au fost modificate legile Justitiei, referitoare la conditiile de vechime si revocarea procurorilor DNA si la cele pentru mentinerea in functie a procurorilor din DNA, DIICOT, Parchetul ICCJ si din alte parchete, a fost ridicata intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, care a acceptat sesizarea CCR. continuă pe Adevărul

CCR, sesizata pentru doua articole din OUG privind legile Justitiei

Execeptia de neconstitutionalitate a articolelor din OUG 92/ 2018 prin care au fost modificate legile Justitiei, referitoare la conditiile de vechime si revocarea procurorilor DNA si la cele pentru mentinerea in functie a procurorilor din DNA, DIICOT, Parchetul ICCJ si din alte parchete, a fost ridicata intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, care a acceptat sesizarea CCR.

CCR, sesizata din nou, pentru legile Justitiei

Un complet de judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate a doua articole din ordonanta de urgenta 92/2018 pe legile.

HOROSCOP pentru ultimele doua luni din anul 2018. Taurii se vindeca sufleteste, Scorpionii renunta la prietenii falsi

Horoscop pentru ultimele luni din 2018. Mai sunt mai putin de 3 luni si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime luni ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe tema OUG privind legile Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa sesizeze CCR pe tema recentei OUG adoptate de Guvern pe tema legilor Justitiei. in cursul zilei de astazi, 17.

Cine sunt procurorii vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea delegarii in cazul a 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a.

Cine sunt cei 48 de procurori vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a CSM a hotarat, miercuri, incetarea delegarii pentru 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG privind legile justitiei. Activitatea procurorilor inceteaza deoarece nu indeplinesc conditiile de 10 ani de vechime.

Cine sunt cei 48 de procurori delegati vizati de OUG privind justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a CSM a hotarat, miercuri, incetarea delegarii pentru 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG privind legile justitiei. Printre procurorii vizati se numara si Ionel Corbu, care instrumenta dosarul violentelor din 10 august, din Piata Victoriei.

Procurorul general, intrebat de jurnalisti in legatura cu aplicarea OUG privind justitia: Si noi am vrea sa stim ce vreti sa stiti dumneavoastra

Procurorul general Augustin Lazar a declarat miercuri dimineata, referindu-se la OUG privind justitia, ca este o analiza in curs, iar la insistentele jurnalistilor cu privire la interpretari ale prevederilor actului normativ si consecinte ale aplicarii acestuia a replicat:Si noi am vrea sa stim ce vreti sa stiti dumneavoastra.

Urs omorat cu un topor dupa ce a atacat doua persoane din Prahova

Doi soti au fost atacati joi de un urs, iar pentru a scapa au lovit animalul cu un topor in cap. Acesta a murit la scurt timp. in urma incidentului, care a avut loc in Maneciu, una din persoanele atacate a ajuns.

Horoscop rune pentru ultimele doua saptamani din octombrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii infrunta adevarul, Balantele se indragostesc

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru lunaoctombrie. Berbec -Este o luna in care trebuie sa va schimbati atitudinea! Taur.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )