Libnet.ro
UNICEF

16:15

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Camerei Deputatilor privind protocoalele Parchet-SRI

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Camerei Deputatilor privind protocoalele Parchet-SRI

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Camerei Deputatilor, semnata de Florin Iordache, privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii. continuă pe Hotnews

UPDATE Curtea Constitutionala a amnat pentru 11 decembrie pronuntarea n cazul sesizarii Camerei Deputatilor privind protocoalele Parchet-SRI

Curtea Constitutionala a amanat miercuri pentru sedinta din 11 decembrie pronuntarea in cazul sesizarii Camerei Deputatilor, semnata de Florin Iordache, privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.

CCR dezbate astazi sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu protocolul incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand incheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016. Partile au avut termen pana la 22 octombrie sa transmita Curtii punctele de vedere, iar in urma cu doua saptamani CCR a amanat dezbaterea.

CCR dezbate sesizarea lui Iordache in scandalul protocoalelor

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea Camerei Deputatilor, semnata de Florin Iordache, privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.

Protocoalele secrete SRI-Parchetul General sunt analizate azi la Curtea Constitutionala

Protocoalele secrete SRI-Parchetul General sunt analizate azi la Curtea Constitutionala, sesizata de Camera Deputatilor cu privire la existenta unui conflict intre Parlament si Ministerul Public. Conform.

Curtea Constitutionala amana decizia pe tema conflictului dintre Ministerul Public si Parlament pe tema protocoalelor secrete

Protocoalele secrete SRI-Parchetul General sunt analizate azi la Curtea Constitutionala, sesizata de Camera Deputatilor cu privire la existenta unui conflict intre Parlament si Ministerul Public. Conform.

UPDATE Iordache, la dezbaterea CCR privind protocoalele: Situatia este mai grava dect n comunism / Procuror: E cel putin surprinzator ca o putere a statului afima despre statul n care functioneaza ca este totalitar

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a sustinut miercuri, in pledoaria sa de la Curtea Constitutionala privind protocoalele, ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista. Iordache a mai sustinut ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile. Reprezentantul Parchetului General la dezbateri a spus ca aceasta situatie a protocoalelor a fost asimilata cu justitia stalinista, ceea ce este cel putin surprinzator: O putere a statului afima despre statul in care functioneaza ca putere ca este totalitar.

Iordache, la dezbaterea CCR privind protocoalele: Situatia este mai grava dect cea din perioada comunista

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a sustinut miercuri, in pledoaria sa de la Curtea Constitutionala privind protocoalel, ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista. Iordache a mai sustinut ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

Curtea Constitutionala ar putea transa scandalul Guvern-Klaus Iohannis

Guvernul ar putea sesiza Curtea Constitutionala in scandalul privind refuzul presedintelui de a-i numi in guvern pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Draftul sesizarii catre Curtea Constitutionala va.

Andrian Candu, decorat de Liviu Dragnea cu cea mai mare distinctie a Camerei Deputatilor

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut intrevederi cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, marti 27 noiembrie, la Bucuresti, unde speakerul efectueaza ultima vizita oficiala din actualul mandat. Oficialul moldovean a fost decorat de catre Liviu Dragnea cu distinctia Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

Finul oligarhului Plahotniuc, decorat de Dragnea si Tariceanu cu cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor

Andrian Candu, seful Parlamentului de la Chisinau si finul oligarhului moldovean Vlad Plahotniuc, a fost decorat de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu cu cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )