Libnet.ro
UNICEF

17:45

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis vizand Codul administrativ

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis vizand Codul administrativ

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Codul administrativ al Romaniei. continuă pe Adevărul

Judecatorii CCR au decis: Sesizarea lui Klaus Iohannis privind organizarea teritoriala a fost respinsa

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse Legii privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei a fost respinsa miercuri de judecatorii de la Curtea Constitutionala,.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Iohannis pe Legea privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei, au declarat pentru AGERPRES surse din.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, aplaudat cand a declarat: Iasiul are nevoie de autostrada. Neglijarea infrastructurii trebuie sa inceteze

Seful statului, Klaus Iohannis, se afla la Iasi, la deschiderea anului universitar 2018-2019. Evenimentul are loc la Teatrul National Vasile Alecsandri.

E oficial. Dragnea repeta precedentul Kovesi: Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala pentru completele de 5 judecatori

Guvernul condus de Viorica Dancila a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la modul in care Curtea Suprema pune in aplicare noile prevederi din Legile Justitiei cu privire la formarea complete de cinci jduecatori. Decizia vine cu doar o saptamana inainte ca un astfel de complet sa dea startul judecarii apelului formulat de Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Klaus Iohannis, mesaj ferm: in aceste timpuri in care tendintele de dezbinare devin puternice, noi trebuie sa ramanem uniti (VIDEO)

Klaus Iohannis a transmis, marti, cu ocazia participarii la un eveniment cu prilejul Zilei Unitatii Germane, un mesaj fermn privind mentinarea unitatii in ciuda dificultatilor care apar pe scena politica.

Klaus Iohannis: Ne bucuram sa putem conta pe sprijinul Germaniei

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti,la evenimentul dedicat sarbatoririi Zilei Unitatii Germane, caremarcheaza unirea germanilor din 1990. Ma aflu aici sa celebrez alaturi de dvs. un.

Klaus Iohannis a semnat demisia lui Valentin Popa: Rovana Plumb, ministru interimar al Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care s-a constatat demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa, precum si decretul prin care interimatul la conducerea acestui minister este asigurat de.

Klaus Iohannis, noi critici pentru Guvern: Este inadmisibil ca distanta dintre Bucuresti si Iasi sa fie strabatuta cu trenul in aproximativ sase ore si jumatate, semnificativ mai mult decat in urma cu 20 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni, la Iasi, Guvernul pentru lipsa infrastructurii care sa lege Iasiul de restul tarii. Prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iasi, la.

Klaus Iohannis critica instabilitatea legislativa si lipsa unei directii clare in educatie: in domeniul cercetarii si inovarii se fac pasi inapoi(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent luni la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iasi, la Teatrul National Vasile Alecsandri. in discursul sustinut in fata studentilor si a profesorilor.

Deschidere de an universitar cu fast, la Iasi. Alaturi de toti rectorii este asteptat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Rectorii tuturor celor cinci universitati de stat iesene vor fi prezenti luni, 1 octombrie, in Sala Mare a Teatrului National, alaturi de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )