Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dragnea, despre sesizarea CCR: Nu mai putem sta asa la a nu stiu cata incalcare a Constitutiei de catre Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, despre sesizarea CCR: Nu mai putem sta asa la a nu stiu cata incalcare a Constitutiei de catre Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca PSD i-a cerut ministrului Tudorel Toader sa vina cu un proiect de sesizare a Curtii Constitutionale, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea unor ministri si numirea. continuă pe B1

Dragnea, despre sesizarea CCR: Nu mai putem sta asa la a nu stiu cata incalcare a Constitutiei de catre Iohannis

Ministrului Toader i s-a solicitat un draft pentru o posibila sesizare a CCR cu privire la un posibil conflict daca si dupa 1 decembrie presedintele va refuza sa-si indeplineasca atributiile si sa ia act.

Ce spune Dragnea despre motiunea de cenzura a Opozitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu crede faptul ca motiunea de cenzura a Opozitiei are sanse de reusita, in conditiile in care niciun social-democrat nu ar vota.

Tomac: Nu cred ca mai putem da jos guvernul

Opozitia nu mai are sanse sa darame Guvernul Dancila printr-o motiune de cenzura, declara la RFI presedintele PMP, Eugen Tomac. El nu crede ca PNL si USR vor depune motiunea pana la 1 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )