Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dragnea, despre sesizarea CCR privind remanierea: E clar, asta vrea Iohannis. Va fi o sedinta cu Tariceanu, Toader si Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, despre sesizarea CCR privind remanierea: E clar, asta vrea Iohannis. Va fi o sedinta cu Tariceanu, Toader si Dancila (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca se ia in calcul sesizarea CCR in cazul refuzului presedintelui de a semna demisiile ministrilor Lucian Sova si Paul Stanescu. Seful PSD a afirmat ca va avea o discutie. continuă pe B1

Tariceanu, despre sesizarea CCR in legatura cu intarzierea numirii unor ministri: Cred ca trebuie sa existe un termen rezonabil

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca va analiza impreuna cu colegii de coalitie de la PSD o posibila sesizare la CCR in legatura cu un conflict juridic de natura.

Iohannis anunta ca nu a luat o decizie privind remanierea, dar are o concluzie: PSD sub conducerea lui Dragnea nu e capabil sa genereze un guvern performant. Acest circ nu trebuie sa continue

Cu propunerile Vioricai Dancila de numire a noilor ministri pe masa, presedintele Klaus Iohannis spune ca nu a finalizat analiza. Cu toate acestea, seful statului spune ca judecand si propunerile si comportamentul PSD a ajuns la o concluzie: Acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu e capabil sa genereze un Guvern performant.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Liviu Dragnea, despre inghetarea salariilor: Nu stie nimeni de la Guvern

Liviu Dragnea a comentat documentele aparute prin care Guvernul pune la cale inghetarea veniturilor bugetarilor in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018. insa, liderul PSD spune ca nu e vorba de nicio.

Suciu, despre proiectul UDMR privind minoritatile: Nu va trece; acest proiect nu va trece cu voturile PSD

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a declarat, miercuri, ca PSD nu sustine proiectul UDMR privind implementarea prevederilor referitoare la minoritati si ca liderul Uniunii stie care este pozitia.

Romsilva, despre reportajul BBC privind defrisarile: Sunt permise lucrari n acea zona

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva precizeaza ca reporterii BBC care au realizat un reportaj pe Valea Cernei despre defrisarile din zona au filmat intr-o arie unde taierile sunt permise, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )