Libnet.ro
UNICEF

17:01

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Antena3 Antena3,
Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata. continuă pe Antena3

Cristina Neagu, prima reactie dupa accidentarea la genunchi

Cea mai valoroasa handbalista a Romaniei si a lumii trece prin momente dificile, dar Cristina Neagu alege sa ramana fidela culorilor nationalei la Campionatul European din Franta.

Cristina Neagu, prima reactie dupa accidentarea din meciul cu Ungaria: De ce ma temeam nu am scapat. Din pacate...

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Handbalista are luptura de ligamente si nu o sa mai evolueze.

Prima reactie a lui Dancila dupa intalnirea cu liderii USR, pe tema modificarii Codului Penal si Codului de Procedura Penala

Premierul Viorica Dancila a avut prima reactie dupa intalnirea cu delegatia USR, discutiile intre cele doua parti fiind despre preluarea presedintiei Consiliului UE si modificarea legislatiei penale, precizandu-se ca propunerile vor fi constructive si in acord cu deciziile CCR.

Prima reactie din PSD dupa ce opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: E o bataie de joc

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a vorbit, vineri,despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi citita luni dupa-amiaza, incepand cu.

FLORIN IORDACHE: Proiectul legii pensiilor intra la vot cel tarziu miercuri

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, astazi, ca proiectul legii pensiilor va intra cel tarziu miercurea viitoare in dezbaterea si votul plenului Camerei.

Florin Iordache: Legea pensiilor va intra la vot final cel trziu miercuri dimineata

Legea pensiilor va intra la vot final in plenul Camerei Deputatilor fie marti seara, fie miercuri dimineata, spune vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

Florin Iordache: Abuzul in serviciu a creat o prea mare pasiune

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri ca dezincriminarea abuzului in serviciu ar fi o solutie avand in vedere ca aceasta tema a creat prea.

Florin Iordache: Si daca am dezincrimina abuzul in serviciu prin OUG, ce ar fi?

Florin Iordache, liderul Comisiei speciale pentru Justitie din Parlament, a declarat, vineri, ca dezincriminarea abuzului in serviciu prin OUG ar fi o solutie, pentru ca a creat prea mare pasiune.

Florin Iordache: Daca am dezincrimina noi abuzul in serviciu prin OUG, ce credeti ca ar fi? Ar fi foarte bine

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Florin Iordache, afirma ca ar trebui sa fie adoptata cat mai curand o ordonanta pentru modificarea Codurilor Penale pentru a se elimina practica neunitara.

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema are loc astazi / Acum sunt blocate toate procesele, inclusiv al lui Liviu Dragnea

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie are loc joi, in urma deciziei CSM, care a cerut refacerea acestora si a stabilit si infiintarea unora noi. La unul din completurile de 5 se afla si procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, proces amanat din cauza deciziilor privind refacerea completurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )