Libnet.ro
UNICEF

09:30

ZI IMPORTANTA PENTRU LIVIU DRAGNEA CCR decide soarta completurilor de fond de la inalta Curte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ZI IMPORTANTA PENTRU LIVIU DRAGNEA CCR decide soarta completurilor de fond de la inalta Curte

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, pentru astazi, deliberarile pe sesizarea lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, privind completurile de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). Mai precis, sesizarea lui Iordache se refera la faptul ca judecatorii de la fondul iCCJ care judeca infractiuni de coruptie trebuie sa faca parte, conform legislatiei in vigoare, din completuri specializate pe judecarea acestui gen de infractiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Socialistii europeni anunta inghetarea relatiilor cu PSD

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanishev, a anuntat, in cadrul reuniunii liderilor socialisti la Bruxelles, ca relatiile cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea, sunt inghetate pana la alegerile europarlamentare, se arata.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: Fiecare face ceea ce stie si ce crede (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. intrebat daca se teme de o remaniere, ministrul Justitiei a raspuns:.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nu are ce sa-i transmita liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat ca PSD nu prea il mai asuma pe Tudorel Toader, precizand ca fiecare face ceea ce stie si ceea ce.

Liviu Dragnea, tinut in sah: ce a decis CCR in cazul completurilor de judecata

Liviu Dragnea nu stie inca daca poate cere sau nu anularea condamnarii de trei ani si sase luni de inchisoare, primite in dosarul angajarilor fictive. Curtea Constitutionala a amanat, joi, sa ia o decizie in cazul sesizarii facute de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Acesta a cerut Curtii sa constate daca nu cumva exista un [] .

Curtea Constitutionala, asteptata sa ia astazi o decizie privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala ar putea pronunta joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

UPDATE O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala a amanat din nou joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Ce se va intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea, cu termen final inaintea pronuntarii deciziei CCR. Avocat: Luam in calcul sa cerem instantei amanarea pronuntarii sentintei pana la decizia CCR

Avocatii in dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare iau in calcul sa ceara inaltei Curti de Casatie si Justitie la termenul din 15 aprilie - care ar trebui sa fie ultimul - amanarea pronuntarii sentintei pana la o decizie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori de la instanta suprema, a declarat pentru HotNews. ro Adrian Toni Neacsu, avocat in acest dosar. Joi, CCR a amanat pentru 15 aprilie pronuntarea unei hotarari. O decizie favorabila a Curtii l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnare.

Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca l-a respectat foarte mult pe ministrul Justitiei, dar ca Tudorel Toader a gresit foarte mult.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )