Libnet.ro
UNICEF

10:00

PNL vrea modificarea legii CCR. Ce noi atributii ar avea Curtea Constitutionala daca proiectul ar fi votat de Parlament

Adevărul Adevărul,
PNL vrea modificarea legii CCR. Ce noi atributii ar avea Curtea Constitutionala daca proiectul ar fi votat de Parlament

PNL a depus, marti, la Camera Deputatilor, o propunere legislativa de modificare si completare a Legii CCR, principala schimbare pe care o doresc liberalii fiind sesizarea din oficiu a Curtii Constitutionale in cazul in care se adopta o Ordonanta de Urgenta. continuă pe Adevărul

Modificarea legii privind calitatea in sistemul sanitar nemultumeste asociatiile de pacienti

Mai multe organizatii de pacienti sunt nemultumite de o modificare adusa legii privind asigurarea calitatii in sistemul sanitar. Legea a fost adoptata anul trecut si prevedea evaluarea in vederea acreditarii a tuturor unitatilor sanitare, inclusiv a cabinetelor de medicina de familie si stomatologie.

Modificarea legii privind votul prin corespondenta, respinsa

Plenul Senatului a respins, astazi, proiectul de modificare a legii privind votul prin corespondenta, in sensul utilizarii lui doar cu ocazia alegerilor parlamentare si a celor prezidentiale, relateaza Agerpres.

Producatorii de gaze naturale din Marea Neagra, prima reactie dupa modificarea Legii Offshore: Schimbarile fac imposibila luarea deciziei de investitie!

Producatorii care detin concesiuni de exploatare a gazelor din Marea Neagra au reactionat dupa modificarile aduse Legii Offshore, ieri, in Comisia de Industrii si Servicii de la Camera Deputatilor si anunta ca productia de gaze naturale de la mare adancime este imposibil de realizat daca se pastreaza noul sistem de taxare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )