Libnet.ro
UNICEF

09:30

RALUCA TURCAN: Facem apel la CCR sa suspende judecarea sesizarii depuse de Iordache

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Facem apel la CCR sa suspende judecarea sesizarii depuse de Iordache

PNL face apel la Curtea Constitutionala CCR) sa suspende judecarea sesizarii depuse de Florin Iordache in legatura cu completurile de trei judecatori pana cand se pronunta pe sesizarea liberalilor privind Regulamentul Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Facem apel la CCR sa suspende judecarea sesizarii depuse de Iordache pe completurile de trei judecatori pana la pronuntarea pe sesizarea PNL

PNL face apel la Curtea Constitutionala CCR) sa suspende judecarea sesizarii depuse de Florin Iordache in legatura cu completurile de trei judecatori pana cand se pronunta pe sesizarea liberalilor privind Regulamentul Camerei Deputatilor.

RALUCA TURCAN: Institutiile sa nu se lase intimidate de agresivitatea lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene.

TURCAN, DUPA DECIZIA CCR PRIVIND INITIATIVA DE REVIZUIRE A CONSTITUTIEI: Condamnatii penal nu au ce cauta in functii publice!

PNL saluta decizia CCR privind initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei prin care se instituie interdictia pentru cei condamnati de a fi alesi in functii publice, a afirmat ieri liderul deputatilor liberali Raluca Turcan .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )