Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cristian Tudor Popescu, despre terorismul fiscal, fuga PSD-istilor de guvernare si... Vasilica

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu, despre terorismul fiscal, fuga PSD-istilor de guvernare si... Vasilica

Viorica Vasilica Dancila e net inferioara lui Sevil Shhaideh, respinsa de presedintele Klaus Iohannis, a sustinut Cristian Tudor Popescu. Nu stie decat sa spuna da si asa se va i. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, scenariu incredibil despre Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca premierul Mihai Tudose isi contrazice propriile actiuni de pana acum, prin anuntarea demisiei. in opinia sa, Tudose ar fi trebuit sa mearga.

Cristian Tudor Popescu: Cum a ajuns Viorica Dancila sa fie propusa premier? Prin refuzuri repetate ale unor grei ai partidului

Cristian Tudor Popescu a criticat propunerea de premier facuta de catre social-democrati. Jurnalistul a mai spus ca a ajuns sa fie propusa ca urmare a numeroaselor refuzuri ale celorlalti membri.

Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu o MAIMUTA: Nu pot sa ma abtin ...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu pavianul cu mantie. incep sa ma gandesc ca Susanica Gadea membra marcanta a regimului ceausist) sau Maria Bobu.

Cristian Tudor Popescu: Epoca totalitara Dragnea s-a incheiat in PSD

Mihai Tudose nu va fi demis in urma Comitetului Executiv al PSD de luni, ba mai mult va obtine si o remaniere a guvernului, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta argumenteaza aceasta afirmatie prin.

Cristian Tudor Popescu, derapaj in direct la TV. A desfiintat-o pe Viorica Dancila, la o zi dupa ce a numit-o maimuta

Cristian Tudor Popesculanseaza un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al Romaniei,Viorica Dancila. Dupa ce marti seara, la un post de televiziune,a asemanat-o cu o maimuta, ac.

Cristian Tudor Popescu: E o greseala a PSD, nu a lui Dragnea! Asta e intrebarea-cheie pe care as pune-o

Cristian Tudor Popescuanalizeaza rezultatul sedintei PSD si constata caLiviu Dragneaa castigat, dar cu pierderi mari. Faptul ca PSD a ajuns la acest vot este o greseala a PSD,.

VIDEO CTP, despre Viorica Dancila: O bataie de joc. Mai rau decat Shhaideh. Ce portret ii face lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu este de parere ca aceasta propunere a social-democratilor este o bataie de joc, chiar mai rau decat Sevil Shhaideh, care se pricepea la administratie.

Tudor Chirila, despre scandalul din PSD: Al treilea prim-ministru va avea aceeasi soarta. Tot sub ochii nostri

Tudor Chirila si-a exprimat supararea in legatura cu scandalul politic izbucnit in PSD pe Facebook. Acesta le-a spus celor care il urmaresc sa il insoteasca la protestele din.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )