Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate

Alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze, dupa sedinta CEx a PSD, de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si cel al Ap. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb, a declarat primarul Gabriela Firea.

Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb.

Gabriela Firea s-a suparat pe timpurile verbelor. Primarul general n-a tocat inca 118 milioane de euro, dar anunta ca ii va toca. La cine vor ajunge banii

Dupa ce Adevarul a scris ca Primaria Capitalei a tocat peste 118 milioane de euro pe cele 22 de noi firme infiintate, Gabriela Firea a trimis un drept la replica in care principalul argument e urmatorul: banii n-au fost cheltuiti inca dar vor fi. in realitate, e doar o problema de zile pana cand noile companii vor fi alimentate cu bani publici.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora in plin scandal PSD

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei, considera ca nu este o abordare corecta ca atunci cand un membru al formatiunii are ceva de spus sa o faca la televizor, si nu in interiorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )