Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministru din guvernul PSD, afirmatie surprinzatoare: Mihai Tudose nu a tinut cont de Constitutie

Antena3 Antena3,
Ministru din guvernul PSD, afirmatie surprinzatoare: Mihai Tudose nu a tinut cont de Constitutie

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a sustinut, marti, ca nu intelege de ce premierul Mihai Tudose a cerut demisia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, in conditiile in care. continuă pe Antena3

Ministru in guvernul PSD, afirmatie surprinzatoare: Mihai Tudose nu a tinut cont de Constitutie

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a sustinut, marti, ca nu intelege de ce premierul Mihai Tudose a cerut demisia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, in conditiile in care.

Un ministru din Guvernul Tudose: Sevil Shhaideh, din ianuarie, e hartuita in permanenta

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a declarat, marti, ca viata de ministru nu e o viata usoara. intrebata de ce au demisionat Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, Doina Pana a precizat ca.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni de catre premierul Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului.

Cum comenteaza Dragnea ideea ca Tudose i-ar fi cerut demisia din fruntea PSD

Liviu Dragnea a comentat, marti, informatiile neoficiale conform carora Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia din functia de presedinte al PSD.

Sedinta extrem de importanta: Klaus Iohannis si Mihai Tudose, intrevedere la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose se vad marti cu ocazia sedintei de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii care are loc incepand cu ora 14. Aceasta intalnire vine.

Mihai Tudose spune ca nu a vorbit cu presedintele Iohannis de cand a trimis cele 3 propuneri de ministri la Cotroceni

Premierul Mihai Tudose a declarat marti, la Parlament, ca nu a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis de cand i-a trimis propunerile de ministri si a spus ca va discuta azi cu seful statului in contextul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), fara a avea insa programata o intalnire separata cu acesta.

Peste 60 de ONG-uri ii cer premierului Mihai Tudose sa renunte la modificarea legilor justitiei

Peste 60 de organizatii non-guvernamentale solicita, intr-o scrisoare adresata premierului Mihai Tudose, renuntarea la proiectul de lege initiat de Ministerul Justitiei pentru modificarea legilor justitiei.

Mihai Tudose, anunt despre split TVA: in cazul caror firme se va aplica masura

Premierul Mihai Tudose, noi declaratii despre split TVA, controversatul mecanism contestat in repetate randuri de mediul de afaceri. La finalul unei intalniri avute luni cu reprezentantii.

Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR), cu care s-a intalnit luni, ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA, companiile cu capital de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose isi mai aduce un acolit la Secretariatul General al Guvernului

Prim-ministrul Romaiei, Mihai Tudose, l-a numit in functia de secretar general adjunct pe Marius Carabulea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )