Libnet.ro
UNICEF

12:30

O noua functie pentru Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltarii

Antena3 Antena3,
O noua functie pentru Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltarii

Sevil Shhaideh a fost numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale companiei, ca urmare a. continuă pe Antena3

Sevil Shhaideh, numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, se arata intr-un comunicat transmis vineri catre BVB.

Surse: Sevil Shhaideh, in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh, fost vicepremier si fost ministru al Dezvoltarii Regionale, este propunerea statului roman pentru Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, inlocuindu-l, astfel, pe Mihai Busuioc, care a demisionat din aceasta functie, dupa ce a preluat presedintia Curtii de Conturi, potrivit unor surse din piata de energie.

DRAGNEA i-a gasit job nou lui Sevil Shhaideh. Ce salariu EXORBITANT primeste lunar fostul ministru

DRAGNEA i-a gasit job nou lui Sevil Shhaideh. Ce salariu EXORBITANT primeste lunar fostul ministru DRAGNEA i-a gasit job nou lui Sevil Shhaideh. Ce salariu EXORBITANT primeste lunar fostul ministru Schimbare.

Sevil Shhaideh a fost numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, in locul lui Mihai Busuioc

OMV Petrom a anuntat numirea lui Sevil Shhaideh ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum si ca membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, potrivit unui comunicat transmis bursei. Sevil Shhaideh a fost numita in locul lui Mihai Busuioc, care a renuntat la mandat dupa ce a fost numit in functia de presedinte al Curtii de Conturi.

Sevil Shhaideh a primit trei functii banoase la OMV Petrom. Salariu de 20.000 de euro pe an plus alte bonusuri financiare consistente

OMV Petrom a anuntat vineri numirea fostului vicepremier Sevil Shhaideh ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al companiei, precum si ca membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential. Shhaideh va avea un salariu de 20. 000 de euro net pe an. in plus, ca membru al Comitetului de Audit, va incasa 4. 000 euro pe sedinta, iar ca membru al Comitetului Prezidential alti 2. 000 de euro pe sedinta, potrivt profit. ro.

Sevil Shhaideh, numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh a fost numita astazi membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum si ca membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, ca urmare a renuntarii lui Mihai Busuioc la mandatul in functiile mai sus mentionate, conform unui comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Elena Udrea, din nou la DNA: Fostul ministru, audiat in dosarul Hidroelectrica (VIDEO)

Elena Udrea a fost chemata vineri la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un caz de coruptie. Udrea a dat explicatii in dosarul Hidroelectrica. Fostul ministru a declarat ca a fost ch.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, ramane cu sentinta definitiva de condamnare dupa ce Curtea Suprema a respins ca inadmisibil recursul acestuia

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu si generalul maior in rezerva, Constantin Nastase, raman cu condamnarile definitive primite in dosarul Case pentru generali. Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema a respins aseara un recurs in casatie facut de cei doi generali maiori in rezerva.

Comisia de ancheta SIPA il audiaza azi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu

ACTUALIZARE 13:09 Cristian Diaconescu, la Comisia privind arhiva SIPA: Se spune ca mapele profesionale a 16 persoane, inclusiv eu, au fost sustrase din MJ si aruncate in spatiul public Fostul ministru al Justitiei Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, la Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA, ca se spune ca mapele profesionale a 16 persoane, ministi si magistrati, inclusiv el, au fost sustrase din Miisterul Justitiei si aruncate in spatiul public, potrivit unei surse din presa. ----- Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA il audiaza astazi, incepand cu ora 10:00, pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, iar membrii comisiei vor merge, tot astazi, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), unde este stocata arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Fostul ministru Cristian David, acuzat de o mita de jumatate de milion de euro. Sentinta ICCJ, amanata cu doua saptamani

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta marti sentinta in prima instanta in dosarul in care fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA ca ar fi.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )