Libnet.ro
UNICEF

08:30

Semnatura de pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii NU este a lui Liviu Dragnea, ci a lui Sevil Shaideh. Sorina Matei: A semnat pentru Dragnea si in numele lui, cu acordul lui (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Semnatura de pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii NU este a lui Liviu Dragnea, ci a lui Sevil Shaideh. Sorina Matei: A semnat pentru Dragnea si in numele lui, cu acordul lui (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Jurnalista Sorina Matei dezvaluie, intr-o postare ampla publicata pe Facebook, ca semnatura care apare pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii si despre care s-a spus. continuă pe B1

Semnatura de pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii NU este a lui Liviu Dragnea, ci a lui Sevil Shaideh. Sorina Matei: A semnat pentru Dragnea si in numele lui, cu acordul lui (FOTO)

UPDATE:Jurnalista Sorina Matei dezvaluie, intr-o postare ampla publicata pe Facebook, ca semnatura care apare pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii si despre care s-a spus.

OFICIAL! Semnatura lui Liviu Dragnea apare pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltrii (FOTO)

Liviu Dragnea a semnat in 2014, in calitate de Ministru al Dezvoltarii, un protocol secret de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii. A spus-o chiar Ministerul Dezvoltarii, condus de Paul Stanescu, unul.

Lovitura pentru propaganda! Dragnea nu a semnat protocolul de la SRI cu Ministerul Dezvoltarii

Ministerul Dezvoltarii are mai multe protocoale cu SRI, unul dintre acestea fiind chiar din perioada in care Liviu Dragnea era ministru. Liviu Dragnea a explicat ca NU este semnatura sa pe protocolul de la SRI cu.

Dragnea, despre protocolul dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii: Am semnat revizuirea acestuia / Este secret de serviciu, am fost sfatuit sa nu amintesc nici macar despre titlul acestui protocol

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca protocolul incheiat intre SRI si Ministerul Dezvoltarii, in timpul mandatului sau de ministru, se refera la securitatea cibernetica si el a semnat doar revizuirea lui, mentionand ca astfel de protocoale au existat cu toate ministerele, scrie Agerpres.

Document Prima pagina a acordului de cooperare dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii, cu semnatura lui Dragnea pe ea, publicata de deputatul USR Lucian Viziteu

Deputatul USR Lucian Viziteu a publicat, pe Facebook, pagina din acordul de cooperare, din 2014, dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii, cu semnaturile lui George Maior si Liviu Dragnea. Pe pagina publicata de Viziteu apare mentiunea nesecret, deputatul USR declarand, pentru HotNews, ca a cerut documentul la Ministerul Dezvoltarii care i l-a trimis.

Document UPDATE Prima pagina a acordului de cooperare dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii, publicata de deputatul USR Lucian Viziteu, care spune ca e semnat de Dragnea / Liviu Dragnea: Nu l-am semnat eu

Deputatul USR Lucian Viziteu a publicat, pe Facebook, pagina din acordul de cooperare, din 2014, dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii, afirmand ca documentul este semnat de George Maior si Liviu Dragnea. Pe pagina publicata de Viziteu apare mentiunea nesecret, deputatul USR declarand, pentru HotNews, ca a cerut documentul la Ministerul Dezvoltarii care i l-a trimis. Liviu Dragnea a negat, intr-o declaratie facuta telefonic, difuzata de Antena 3, ca semnatura ar fi a sa.

Dragnea, despre protocolul incheiat de el cu SRI: Nu se poate compara cu protocoale secrete semnate intre SRI si structuri din justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca protocolul cu SRI semnat de el in perioada in care era ministru al Dezvoltarii se referea la protectia datelor si este un tip de protocol care a fost incheiat cu toate ministerele. El a mai afirmat ca acesta nu se compara cu protocoale secrete semnate intre SRI si structuri din justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )