Libnet.ro
UNICEF

15:45

Surse: Sevil Shhaideh va fi mana dreapta a premierului Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Surse: Sevil Shhaideh va fi mana dreapta a premierului Viorica Dancila

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh va fi numita in functia de secretar general al guvernului, au declarat surse din PSD pentru Hotnews. ro. Shhaideh ar urma astfel sa fie mana dreapta a Vioricai. continuă pe Antena3

Surse: Sevil Shhaideh, favorita pentru functia de secretar general al Guvernului. Va fi mana dreapta a premierului Dancila

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, fidela lui Liviu Dragnea, va fi numita in functia de secretar general al guvernului, au declarat surse din PSD pentru Hotnews. ro. Shhaideh ar urma astfel sa fie mana dreapta a Vioricai Dancila, care nu are experienta administrativa.

Surse: Sevil Shhaideh, in carti pentru postul de Secretar general al guvernului Dancila

Sevil Shhaideh este favorita sa ocupe functia de secretar general al guvernului Viorica Dancila, au declarat surse din PSD pentru Hotnews. ro. Shhaideh ar urma astfel sa fie mana dreapta a Vioricai Dancila, care nu are experienta guvernamentala. De altfel, Shhaideh lucreaza in aceste zile la programul de guvernare alaturi de Viorica Dancila si Darius Valcov, potrivit surselor citate.

Surse Hotnews: Sevil Shhaideh ar putea fi Secretar general al guvernului Dancila

Sevil Shhaideh este favorita sa ocupe functia de secretar general al guvernului Dancila, au declarat surse din PSD pentru Hotnews. ro , urmand, astfel, sa fie mana dreapta a Vioricai Dancila. De altfel, Shhaideh lucreaza in aceste zile la programul de.

Revine Sevil Shhaideh in Guvern? E data favorita pentru un post extrem de important

Liviu Dragnea a anuntat luni ca asa numitii penali au liber sa revina in Guvern odata cu instalarea noului cabinet condus de Viorica Dancila. Daca la inceput toata lumea vorbea ca.

BOMBA ZILEI! Revine Sevil Shhaideh in Guvern?! E data FAVORITA pentru un POST EXTREM DE IMPORTANT

Liviu Dragnea a anuntat luni ca asa numitii penali au liber sa revina in Guvern odata cu instalarea noului cabinet condus de Viorica Dancila. Daca la inceput toata lumea vorbea ca.

Ivan (PSD): Dancila n-o sa conduca nici macar o secunda Guvernul, va fi Dragnea, care a vrut s-o impuna pe Dancila imediat dupa Sevil Shhaideh si nu a reusit

Eurodeputatii romani si straini au fost efectiv socati de nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier, a declarat la RFI europarlamentarul Catalin Ivan grup SD). El a mai spus ca Dancila este cea mai obedienta si cea mai fidela persoana posibila din tot PSD-ul pentru Liviu Dragnea, persoana pe care si-a dorit s-o impuna imediat dupa Sevil Shhaideh si nu a reusit.

Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in ediatia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

Raluca Turcan: Viorica Dancila a mintit public cand a afirmat ca Frans Timmermans sustine modificarile PSD-ALDE la legile Justitiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca pozitia venita miercuri, de la Comisia Europeana, arata ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a mintit public atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei.

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )